Επιδότηση Ενισχυτικής Διδασκαλίας μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου


Πρόγραμμα επιδοτούμενων διaδικτυακών μαθημάτων

banner_200x200

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

στα πλαίσια του κοινωνικού προγράμματός της, εμπλουτίζοντας και επεκτείνοντας το πρόγραμμα του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» που λειτουργεί στα γραφεία της οργάνωσης από τον Σεπτέμβριου του 2012, ξεκινάει ένα νέο καινοτόμο επιδοτούμενο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας μαθητών Γυμνασίου & Λυκείου φιλολογικών μαθημάτων, μέσω διαδικτύου.

Σε συνεργασία με εξειδικευμένους και έμπειρους καθηγητές διαδικτυακής εκπαιδευτικής πύλης, η οργάνωσή μας καλύπτει το 50% του κόστους της ωριαίας διδασκαλίας ανά μαθητή (τελικό κόστος για τον μαθητή 3€/ώρα). Επιπλέον το μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματός αυτού είναι πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως γεωγραφικός περιορισμός, αλλά ούτε και μετακίνηση από την πλευρά των μαθητών με το κόστος που αυτή συνεπάγεται. Όλη η διαδικασία της διδασκαλίας γίνεται από την άνεση του σπιτιού, είτε οι μαθητές βρίσκονται σε παραμεθόριες και νησιωτικές περιοχές, είτε σε μεγάλα αστικά κέντρα.

Τα εξειδικευμένα προγράμματα και το λογισμικό της εικονικής αίθουσας διδασκαλίας (virtual class) δεν απαιτούν γνώσεις πληροφορικής, ούτε επιπλέον κόστος για την εγκατάσταση και την λειτουργία τους.

Για δηλώσεις συμμετοχής, ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα Διαδικτυακής Ενισχυτικής Διδασκαλίας της οργάνωσης και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΜΚΟ «ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ» και την δράση μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6981072600

Email:  info@oloimazi.org

Επισκεφτείτε την σελίδα μας ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και γίνετε μέλη: www.oloimazi.org

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.