Σοκάρουν τους Τούρκους οι κόκκινες κάλτσες του Μπουτάρη


«Ο δήμαρχος με τις κόκκινες κάλτσες» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της τουρκικής εφημερίδαςMilliyet, για την επίσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στην Άγκυρα. 

Το εκκεντρικό στυλ του δημάρχου Θεσσαλονίκης, με τις κόκκινες κάλτσες, το σκουλαρίκι στο αυτί και τα τατουάζ του, προκάλεσαν εντύπωση* στη συντηρητική Τουρκία. 

Ο Γιάννης Μπουτάρης συμμετείχε και στο Ελληνοτουρκικό Φόρουμ Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Rixos της Άγκυρας, και το διοργάνωσαν οι τουριστικές Ενώσεις των δύο χωρών, ενώ συναντήθηκε και με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Ομέρ Τσελίκ.

Στις «κόκκινες» κάλτσες, αναφέρθηκε και η ιστοσελίδα του πρακτορείου IHLAS, με τίτλο:«Επισκέπτης με κόκκινες κάλτσες από την Θεσσαλονίκη». 

*Αν σοκάρουν τους Τούρκους οι κόκκινες κάλτσες του Μπουτάρη, πού να έβλεπαν το «ατόπημα» με το κόκκινο μπουρνούζι! 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.