Τον καιρό του “Αντωνίου του Ελληνοκτόνου” και του Ρετζέπ του “Μεγαλοπρεπή”


Συναντήθηκαν, τα είπαν και ποιός ξέρει τι συμφώνησαν.

Αυτά που μας επέτρεψαν να μάθουμε είναι οι συνηθισμένες αηδίες που λένε οι “άρχοντες” μπροστά στις κάμερες.

Πληκτικές ανοησίες χωρίς κανένα περιεχόμενο που χωρούν σε κάθε τσέπη και κυρίως καταπίνονται εύκολα.

Είδαμε τον Αντώνιο τον Ελληνοκτόνο να λέει πως η Ελλάδα είναι δήθεν “προσηλωμένη στο διεθνές δίκαιο γύρω από τις ΑΟΖ” (και όχι στις εντολές των “οίκων” για χάρη των οποίων έχει κάνει το Σύνταγμα και τους νόμους χαρτοπόλεμο) και τον Ρετζέπ τον “Μεγαλοπρεπή” να μιλάει για “λύση που θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές”.

Μια “λύση”, η οποία ασφαλώς θα βασίζεται στις μέχρι τώρα θέσεις και δράσεις του by licence USA νέο-θωμανισμού, όπως π.χ η “συνεκμετάλλευση (αρχικά) της “θάλασσας της Ανατολικής Μεσογείου” (έτσι λένε τώρα το Αιγαίο),η “Κοσσοβοποίηση” της Θράκης και η “καντονοποίηση” των άλλων τμημάτων της Καλλικρατικής Ελλάδας στα πρότυπα του εξελισσόμενου σε “Ανανιστάν” Κυπριακού κράτους, η σμίκρυνση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας σε μέγεθος κ@@@τρυπίδας και ασφαλώς η υπόσχεση πως η ελληνική κυβέρνηση θα αφήσει κάτι τις από την δημόσια και ιδιωτική περιουσία για να πάρουν και οι γείτονές μας.

Συγχωρέστε με αν χρησιμοποίησα “γλώσσα Αυριανής”, αλλά όταν βλέπω εκείνον που δεν δίστασε να υπογράψει ακόμα και “δήλωση μετανοίας” στην Μέρκελ, εκείνον που με μία τζίφρα καταδίκασε 5 γενιές Ελλήνων, να μιλά για εθνικά θέματα σε “κλίμα αμοιβαίας κατανόησης”, με εκείνον που περιμένει να σωριαστούμε κάτω για να χυμήξει σαν την ύαινα, δυστυχώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την γλώσσα της “real politik” ή το “savoir vivre” της νέας “Ιεράς Συμμαχίας”.

Η κυβερνητική ρεκλάμα ότι συνυπεγράφησαν 25 συμφωνίες και μνημόνια όχι μόνο δεν μας καθησυχάζει, αλλά τουναντίον μας κάνει να ανατριχιάζουμε δεδομένης της εμπειρίας μας για το τι είδους “συμφωνίες” και “μνημόνια” υπογράφονται “τον καιρό του Αντωνίου του Ελληνοκτόνου”.

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.