Αυξήσεις στις συντάξεις στα Σκόπια… Τι διαφορά έχουν τα Σκόπια από την Ελλάδα;


Γράφει ο Θάνος

Η είδηση:

Αύξηση της τάξης του 5% απολαμβάνουν στις αποδοχές του από τον μήνα Μάρτιο οι συνταξιούχοι στην ΠΓΔΜ. Το ύψος της μέσης μηνιαίας σύνταξης στα Σκόπια ανέρχεται περίπου στα 200 ευρώ. Ο υπουργός…. Οικονομικών της ΠΓΔΜ, Ζόραν Στάβρεσκι, σημείωσε ότι η κυβέρνηση τήρησε την υπόσχεσή της για αύξηση των συντάξεων, και πρόσθεσε ότι εφόσον οι οικονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα υπάρξει και νέα αύξηση των συντάξεων το 2014 και το 2015.

Οι συνταξιούχοι στην ΠΓΔΜ είναι περίπου 286.000 σε σύνολο 2,1 εκατομμυρίων κατοίκων.

Τι διαφορές έχουν τα Σκόπια από την Ελλάδα;

Πολλές…. και σημαντικές.

1. Η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Τα Σκόπια δεν είναι….

2. Η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε. Τα Σκόπια μπορεί να γίνουν σε καμιά 30αρια χρόνια…

3. Η Ελλάδα είναι ιδρυτικό μέλος του ΟΗΕ…. Τα Σκόπια από τα τελευταία μέλη…

4. Η Ελλάδα είναι μέλος του πυρήνα της Ευρωζώνης και έχει σαν εθνικό νόμισμα το παγκοσμίως πανίσχυρο Ευρώ. Τα Σκόπια δεν ξέρουν σχεδόν τι είναι ευρωζώνη…. και χρησιμοποιούν το δικό τους ανύπαρκτο εθνικό νόμισμα, το δηνάριο…

5. Η Ελλάδα είναι χώρα 10 εκατομμυρίων…. Τα Σκόπια 2 εκατομμυρίων…

6. Η Ελλάδα είναι μια ομοιογενής χώρα με 99% Ελληνες κατοίκους. Τα Σκόπια είναι μια ανομοιογενής πολυεθνική χώρα με μεγάλα ποσοστά Σλάβων, Αλβανών, Σέρβων, Βουλγάρων, Ελλήνων κλπ….

7. Η Ελλάδα είναι μια χώρα μέχρι πρώτινως (προ της προδοτικης τεχνητής κρίσης) με ακμάζουσα οικονομία. Τα Σκόπια είναι ένα κρατίδιο στα πρόθυρα της κατάρρευσης με τρελό πληθωρισμό και χωρίς κανένα οικονομικό υπόβαθρο….

8. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με κοινωνική σταθερότητα ενώ τα Σκόπια κινδυνεύουν σχεδόν μόνιμα από την πρόσφατη δημιουργία τους με διαμελισμό….

9. Η Ελλάδα είναι πρώτη στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία. Τα Σκόπια πολύ απλά δεν έχουν … θάλασσα και εκτός αυτού προσπαθούν να επιβιώσουν μέσω τους ελληνικού λιμανιού της Θεσσαλονίκης…

10. Η Ελλάδα έχει 15 εκατομμύρια τουρίστες τον χρόνο που απολαμβάνουν τις ακτές τα νησιά της τα βουνά της με τα χιονοδρομικά κέντρα και τους αρχαιολογικούς της χώρους. Τα Σκόπια ακόμα τους ψάχνουν τους τουρίστες γιατί το μόνο τουριστικό που διαθέτουν είναι το ένα και μοναδικό …. καζίνο….

11. Η Ελλάδα έχει πλούσιο υπέδαφος με τεράστιο ορυκτό πλούτο (χρυσό, βωξίτη, ουράνιο κλπ) πετρέλαια και φυσικά αέρια στα πελάγη ενώ τα Σκόπια έχουν μόνο χώμα….

12. Η Ελλάδα έχει οργανωμένη αλιεία με πλούσιες ιχθυοκαλλιέργειες και πλήρως οργανωμένη γεωργία και κτηνοτροφία με μεγάλες παραγωγικές μονάδες (Δωδώνη, Ολυμπος, Δέλτα, Φάγε. Μεβγάλ κλπ). Τα Σκόπια έχουν υποτυπώδη γεωργία και κτηνοτροφία με ανύπαρκτες παραγωγικές μονάδες ενώ για αλιεία δεν υπάρχει λόγος εφόσον το μόνο νερό που βλέπουν είναι κάτι λιμνούλες και μερικά ποταμάκια…

13. Η Ελλάδα έχει οργανώσει στην ιστορία της εκατοντάδες Ελληνικούς Ολυμπιακούς αγώνες στην αρχαιότητα και 2 Παγκόσμιους Ολυμπιακούς αγώνες στη σύγχρονη εποχή ενώ τα Σκόπια θα κάνουν Ολυμπιακούς αγώνες μόνο όταν ο Γκρουέφσκι το ….. ονειρευτεί το βράδυ στο κρεβάτι του.

14. Η Ελλάδα είναι η χώρα με την μεγαλύτερη κι ενδοξότερη ιστορία του κόσμου. Με πλήθος πολιτιστικών χώρων, με τεράστιους ανθρώπους του πνεύματος παγκόσμιας φήμης, με πλήθος ηρώων και στρατηλατών. Μια χώρα από την οποία δημιουργήθηκαν αυτοκρατορίες και κσμοκρατορίες. Τα Σκόπια είναι ένα τεχνητό δημιούργημα του 1944 από τον Τίτο με κλεμένη ιστορία και όνομα και ανύπαρκτο παρελθόν….

 

Από όλα αυτά τα 14 στοιχεία ποιό νομίζετε ότι είναι το καίριο που κατέστρεψε την πατρίδα μας την μετέτρεψε σε προτεκτοράτο, οδηγεί τον λαό της σε εξαθλίωση και σήμερα μας κάνουν πλάκα ακόμα και τα Σκόπια…;

 

Ποιό άλλο το γερμανοκρατούμενο ευρώ…. (όσοι επέλεξαν από τα παραπάνω το Νο 4 “κέρδισαν” ένα Σαββατοκύριακο σε συνέδριο όπου θα μιλάνε ο ΓΑΠ κι ο Σημίτης)

 

Αυτό το γερμανικό όπλο μαζικής καταστροφής σε συνδυασμό με προδότες πολιτικούς που χαμογελώντας το 2002 μας το έδειχναν αλλά και με τους κολλητούς τους που μας παραμύθιαζαν με το “λεφτά υπάρχουν” μέσα σε μόλις 8 χρόνια από την κυκλοφορία του βρεθήκαμε να απωλέσουμε την εθνική μας κυριαρχία και να μας κάνουν κουμάντο τα σύγχρονα SS του φον Τόμσεν και της Φράου Μέρκελ….

 

Και θα μου πείτε γιατί τι φταίει το ευρώ αν οι πολιτικοί μας είναι προδότες;

Το ευρώ φτιάχθηκε πάνω στα πρότυπα του γερμανικού μάρκου…

Δεν είναι τυχαίο ότι ενώ όλες οι υπηρεσίες της Ε.Ε. βρίσκονται στις Βρυξέλλες (Κομισιόν, Κοινοβούλιο κλπ) η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που εκδίδει το ευρώ είναι στην Φρανκφούρτη στην Γερμανία….

 

Από την πρώτη στιγμή οι Γερμανοί ήξεραν ότι αργά ή γρήγορα μια μια οι Ευρωπαϊκές χώρες θα αναγκάζονταν αν μπουν σε μνημόνια και να χάσουν αρχικά την οικονομική κυριαρχία τους και κατόπιν, όπως ήταν επόμενο, την εθνική….

 

Η Ευρωπαϊκή Ενωση κατέστρεψε αρχικά την οικονομική αυτάρκεια των κρατών μελών

δημιουργώντας δεσμούς αλληλεξάρτησης με επιλεκτικά επιδοτούμενα αγροτικά προϊόντα και κλείνοντας τις τοπικές εθνικές βιομηχανίες (θυμηθείτε την Χρωπεί, την Πειραϊκή Πατραϊκή και τόσες άλλες) και κατόπιν ήρθε …το ευρώ.

 

Οι Γερμανοί φρόντισαν με την βοήθεια των προδοτών να βάλουν την Ελλάδα με ισοτιμία 1 ευρώ προς 340,75 δραχμές το 2002, την στιγμή που σήμερα 1 ευρώ αξίζει 61,59 δηνάρια Σκοπίων!!!!!!!!!!!!!!!

 

Το φαντάζεστε;

Το ξαναγράφω για να το χωνέψουμε….

Το 2002 είχαμε:

1 ευρώ = 340,75 δραχμές

και σήμερα 2013 έχουμε:

1 ευρώ = 61,59 δηνάρια Σκοπίων…

 

Δηλαδή τα Σκόπια έχουν πιο δυνατή οικονομία (αφού έχουν νόμισμα με καλύτερη ισοτιμία) σήμερα κατά τον κ. Σημίτη, από την Ελλάδα του 2002!!!!!!

 

Επιπλέον οι Γερμανοί ελέγχουν πλήρως την νομισματική πολιτική του Ευρώ….

Ξέρετε όλοι πολύ καλά ότι όταν η τεράστια αμερικανική οικονομία πιέζεται ο εκάστοτε πρόεδρος εγκρίνει αμέσως το τύπωμα και την κυκλοφορία νέων δολαριών!!!

Με λίγα λόγια οι ΗΠΑ κάνουν υποτίμηση του εθνικού τους νομίσματος για να το κρατούν ισχυρό κι ανταγωνιστικό στις συναλλαγές…

Οι Γερμανοί όμως αρνούνται να εκδόσουν νέο ευρώ…

Δεν βγάζουν ούτε ένα παραπάνω σέντ….

 

Κι αυτό το κάνουν με βασικό επιχείρημα βιτρίνας ότι θέλουν να είναι ένα ισχυρό παγκόσμιο νόμισμα…

Ομως από πίσω το κάνουν γνωρίζοντας πολύ καλά ότι με αυτόν τον τρόπο θα ισοπεδώσουν όλες τις ευρωπαϊκές οικονομίες αφού με την πανίσχυρη βιομηχανία τους και την πρώτη και πιο δυνατή εμπορική οικονομία τους (με τις γιγάντιες γερμανικές πολυεθνικές) συγκεντρώνουν μαζικά εδώ και 10 χρόνια το ευρώ (σε φυσική μορφή) …. στην χώρα τους.

Αποτέλεσμα;

 

Αφού το μαζέψουν και δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας στις ευρωπαϊκές χώρες το ξαναδανείζουν αυτήν την φορά με τα ανάλογα μνημόνια στους κακόμοιρους ευρωπαϊκούς λαούς….

 

Το ευρώ φίλοι μου εξ’ αρχής δημιουργήθηκε με αυτό το σκεπτικό (δηλαδή του όπλου μαζικής καταστροφής) γι αυτό από εκεί που χειριζόμασταν ως χαρτονόμισμα το ποσό των 50 και 100 δραχμών βρεθήκαμε να κρατάμε νομίσματα των 2 ευρώ (681 δρχ) !!!!!!

(δείτε παλιότερη σχετική ανάρτηση ΕΔΩ)

 

Οσο λοιπόν παραμένουμε σε αυτό το χάλι κι όσο οι πολιτικοί μας συνεχίζουν την επικίνδυνη καταστροφική προδοτική πολιτική θα είμαστε υποχείρια των ξένων δανειστών και τύποι σαν τον Γκρουέφσκι θα μας καροϊδεύουν κατάμουτρα….

Ας ξυπνήσουμε πριν είναι πάρα πολύ αργά…
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.