Μέγιστη ύβρις των Τούρκων. Και μας έσφαξαν και μας λένε και μαλ..ες!!!


Η κυβέρνηση και η Ε.Ε. να ζητήσει την άμεση αντικατάσταση του Μπαγίς, ο οποίος χαρακτήρισε μαλ…ία τις προσπάθειες αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ασσυρίων και των Ελλήνων του Πόντου!!!

O Eγεμέν Μπαγίς, υπουργός της κυβέρνησης Ερντογάν για θέματα της Ε.Ε., χαρακτήρισε τις προσπάθειες για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ασσυρίων ως μια μαλ..κία!
Σχετικό άρθρο: Ο Μπαγίς ζήτησε συγγνώμη από τους Ασσυρίους για τον χαρακτηρισμό «Αυνανισμό» για την εκστρατεία αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων, Ασσυρίων και των Ελληνοπόντιων

του Σάββα Καλεντερίδη

Ακριβώς τρία χρόνια μετά την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων του Πόντου από το Κοινοβούλιο της Σουηδίας, η Τουρκία, δείχνοντας για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο, μέσω του εκπροσώπου της, διέπραξε σοβαρότατη ύβρι, χαρακτηρίζοντας τις προσπάθειες των επιζώντων της Γενοκτονίας για διεθνή αναγνώριση ως …αυνανισμό!

Η πράξη αυτή, που διέπραξε ο Τούρκος υπουργός για θέματα της Ε.Ε., Εγκεμέν Μπαγίς, αποτελεί απόδειξη ότι το τουρκικό κράτος, η κυβέρνηση Ερντογάν, η ιδία η Τουρκία, όχι μόνο δεν έχουν μετανοιώσει για τις βδελυρές και βάρβαρες πράξεις εξολόθρευσης των χριστιανικών πληθυσμών της  Ανατολής, αλλά χαρακτηρίζουν με τον πιο άθλιο τρόπο και κατάμουτρα τις ιερές προσπάθειες των επιζησάντων της Γενοκτονίας για αναγνώριση, αυνανισμό!!!

Μπορεί να έχει καταρρακωθεί το κύρος της πατρίδας μας από χαρακτηρισμούς “διεφθαρμένη” και “Τιτανικός” από πολιτικούς που την πρόδωσαν και την κατέστησαν περίγελο της ανθρωπότητας, μπορεί ο πολιτικός κόσμος να έχει απαξιωθεί και να θεωρείται ο κύριος υπεύθυνος της τραγικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η κοινωνία και η χώρα, μπορεί η κυβέρνηση να τραβάει το δικό της Γολγοθά για να μπει μια τάξη και να πάρει η πατρίδα μας το δρόμο της ανάπτυξης, όμως, παρ’ όλα αυτά, τα ζητήματα της ηθικής θα πρέπει να παραμείνουν ψηλά στην ατζέντα της Ελλάδας.

Μπορεί τα χαμόγελα και οι χειραψίες με τους Τούρκους πολιτικούς -όπως η πρόσφατη συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη- να επιβάλλονται, υποτίθεται για να αποφευχθούν τα χειρότερα, όμως η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να δηλώσει ξεκάθαρα ότι από τούδε και στο εξής ο βάρβαρος υβριστής Μπαγίς δεν πρόκειται να βρει Έλληνα συνομιλητή και ότι κανείς Έλληνας υπουργός, αξιωματούχος της κυβέρνησης, αλλά και Έλληνες που εργάζονται στην Ε.Ε. επ’ ωφελεία της χώρας, δεν πρόκειται να δεχτεί να συνομιλήσει μαζί του, επειδή είναι υβριστής της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Ανατολής.

Ελπίζουμε να εισακουστούμε, αν μη τι άλλο, για να μην βρει έρεισμα και να μην επαληθευθεί η φράση με την οποία χαρακτήρισε όσους αγωνίζονται για την αναγνώριση της Γενοκτονίας αυτό το τουρκο-κνώδαλο που περιφέρεται ως συνομιλητής των Ευρωπαίων.

Αναμένομεν

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.