Ο δρόμος που διαλέξαμε…


Ο λαός της Κύπρου δεν έχει αντιληφθεί τις συνέπειες της εκλογικής νίκης Αναστασιαδή ούτε τα δεινά που θα ακολουθήσουν.

Καταρχήν ,μεγάλο μέρος των ψηθοφόρων ανεδειξαν στην εξουσία τον μέχρι πρίν υπέρμαχο του σχεδίου Ανάν και εθνομηδενιστή Αναστασιαδη.

Η περήφανη στάση του παρελθόντος έδωσε την θέση της στον ραγιαδασμό του σήμερα.Είναι αστείο να πιστέψει κάποιος ότι ένας πολιτικός μπορεί να αλλάξει  γνώμη γιατί έσφαλλε στην αρχική του κρίση…Ποιος προδίδει ένα έθνος με μια λάθος απόφαση;

Όλοι αυτοί προτίμησαν να εξυπηρετήσουν τα δικά τους ιδιοτελή και εγωιστικά συμφέροντα εις βάρος των εθνικών συμφερόντων της Μεγαλονήσου και του Ελληνισμού.Γιατί έπραξαν έτσι όμως;

Είναι απλό ,στην Κύπρο ακολουθήθηκε η ίδια επικοινωνιακή στρατηγική που χρησιμοποιήθηκε ώστε να συντρίψει και το φρόνημα του Ελληνικού λαού.

Επιπροσθέτως η άψογα στοχευμένη αυτή στρατηγική κρούσης χρησιμοποιήσε την κρατική δομή πολύ ποιο αποτελεσματικά (ήδη είχε εξελιχθεί στο πεδίο μάχης Ελλάδα) έτσι λοιπόν ,το ρουσφέτι ,οι υποσχέσεις ,η επάνδρωση του κρατικού μηχανισμού από κομματικά πρόσωπα  που με την σειρά τους μετατρέποταν με ψηφοθήρες για λογαριασμό του νέου προέδρου, είχαν προκαθορίσει ήδη το εκλογικό αποτέλεσμα και την μοίρα της Μεγαλόνησου.

Εξάλλου ,το μικρό μέγεθος της Κύπρου επέτρεπε  σε αυτούς που ασκούσαν την προπαγάνδα να ενεργήσουν με περίσσεια αυτοπεποίθηση.

Όλα είχαν ήδη επαναληφθεί, ο ίδιος λαός ,ο ίδιος ευφησυχασμός,η ίδια εγωιστική θεώρηση των πραγμάτων  ,ο εθνομηδενισμός όλα είχαν αποδειχθεί ακρώς αποτελεσματικά στην χειραγώγηση των Κυπρίων.

Και να το αποτέλεσμα,δεν θα σταθώ στην δικτακτορική φορολόγηση των καταθέσεων ούτε και σε άλλες πολιτικές που θα ακολουθήσουν θέλω να αναρωτηθείτε όλοι σας,γιατί η Ελλάδα και οι πολιτικοί (συνεπικουρούμενοι από τα Μ.Μ.Ε) έχουν απομακρυνθεί από την μέχρι τώρα εθνική πολιτική;

Γιατί η Κυπρος σχολιάζεται όπως ενα οποιοδήποτε άλλο κράτος ( δεν ειμαστε αδερφια,Ελληνες;) και ρίχτηκε στις ανοιχτες αγκάλες του Ισραήλ;

Εμείς τι έχουμε γίνει παρατηρητές;

Θα ήθελα να σας εμφυσήσω την ιδέα ότι το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία αρνητικού κλίματος μεταξύ Ελλήνων και Κυπρίων και ότι δυστυχώς οδηγούμαστε σε μια άνευ προηγουμένο περιπέτεια.

 

Ο Αγιολουκαΐτης

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ο δρόμος που διαλέξαμε…

  1. Ὁ/ἡ oxtapus γράφει:

    Reblogged this on Oxtapus *beta.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.