ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ………….!


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ Η ΠΟΛΗ! Και να τι έγινε την μοιραία 12η Δεκεμβρίου 1452 στην Αγια Σοφιά…
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1452 μ.Χ. ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ! Ο τέταρτος λόγος που επιλέξαμε να ανακοινώσουμε στις 12 Δεκεμβρίου το Κίνημα της Ελλάδας, το Κίνημα των Φίλων Γέροντος Παϊσίου, είναι το “μυστικό” που κρύβεται πίσω από την ημ…έρα αυτή και αποτελεί το πιο σοβαρό και αγνοημένο γεγονός της πτώσης της Πόλης και της υποδούλωσης του Ελληνισμού στους Τούρκους. Την 12η Δεκεμβρίου 1452 μ.Χ., ανήμερα του Αγίου Σπυρίδωνα, στην Κωνσταντινούπολη, μέσα στον Ι.Ν. της του Θεού Σοφίας, έγινε κάτι φοβερό! Έγινε το ενωτικό Συλλείτουργο, κοινή Λειτουργία Παπικών και Ενωτικών, μνημονεύτηκε ο Πάπας και ανεγνώσθησαν οι όροι της Ψευδοένωσης, την οποία όμως ποτέ δεν αποδέχθηκε ούτε ο κλήρος ούτε ο λαός μας! Απόδειξη ήταν η εξέγερση κυριολεκτικά του κόσμου, που έξω από την Αγια-Σοφιά διαμαρτύρονταν στον Παλαιολόγο για την πράξη του εκείνη, που την έκανε βέβαια με βαριά καρδιά, ελπίζοντας σε βοήθεια του …Πάπα, μπροστά στον φοβερό τουρκικό κίνδυνο που έζωνε την Πόλη… Ο τρεις σοβαρότερες αντιδράσεις ήταν του Γεώργιου Σχολάριου και μετέπειτα Πατριάρχη Γεννάδιου,  του Μέγα Δούκα Λουκά Νοταρά,  και του τότε Πρωτοσύγκελου του Πατριαρχείου, που δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον Άγιο Ραφαήλ! Ήταν προσωπικός φίλος του Παλαιολόγου, αλλά πάνω από όλα φίλος του Θεού και της Ορθοδοξίας και γι΄ αυτό αρνήθηκε να παραστεί στο απεχθές Συλλείτουργο, εξοργίζοντας τον Αυτοκράτορα, που διέταξε αμέσως την εξορία του μαζί με τον πιστό διάκονό του Νικόλαο! Έτσι φεύγουν από την Βασιλεύουσα οι δύο Άγιοι για να μαρτυρήσουν αργότερα στη Μυτιλήνη… Από εκείνη την θλιβερή ημέρα, δεν ξαναλειτούργησε η Αγια-Σοφιά, παρά το τελευταίο βράδυ πριν την Άλωση, τότε που όλοι κατάλαβαν πως ο Πάπας όχι μόνο βοήθεια δεν έστειλε, μα και πως το τέλος ήταν πια αναπόφευκτο, αφού είχε “Αλωθεί” πρώτα ό,τι πολυτιμότερο και ουράνιο είχε η Ρωμιοσύνη, η ίδια Ορθόδοξη Πίστη! Έτσι έπεσε η Πόλη, μα επέζησε η Ορθοδοξία, που μέσα από τα Κρυφά Σχολεία και τα Μοναστήρια, μέσα από τα Προνόμια, κράτησε Ορθόδοξο και Ελληνικό το Γένος, ανατρέφοντάς το ώσπου να δυναμώσει για την ώρα της Λευτεριάς, όπου άλλωστε η Εκκλησία πρωτοστάτησε και πρωτοσήκωσε τα Λάβαρα της Επανάστασης! Τελικά, η Ιστορία σταμάτησε στη Θράκη, λίγα μόλις βήματα πριν την Πόλη, όπου ακόμη λάμπει το καντήλι του Πατριαρχείου και είναι ακόμη εκεί σφαλισμένη η πόρτα όπου κρέμασαν οι άπιστοι τον Άγιο Γρηγόριο τον Ε΄… και περιμένει… Και δεν θα περιμένει για πολύ όπως βεβαίωσε ο Γέροντας Παΐσιος… Εάν λοιπόν δεν γινόταν το Συλλείτουργο, η Πόλη δεν θα έπεφτε, γιατί όχι ο Πάπας, αλλά ο Θεός έχει τη δύναμη! Αρκεί να μην αφήνουμε την Αλήθεια και την Πίστη του.
Σήμερα, αιώνες μετά, οι Έλληνες δεν έμαθαν ακόμη τι έγινε και τι έφταιξε και υπάρχει ο κίνδυνος μια νέα, “Οικονομική  Φερράρα-Φλωρεντία” να μας ζητήσει και πάλι την υποταγή στη Δύση. Γι’  αυτό ανακοινώσαμε την ίδρυση του Κινήματος την 12 Δεκεμβρίου! Για να “κλείσουμε τον κύκλο”! Για να φανερώσουμε την αιτία των δεινών μας, αλλά και την θεραπεία τους, που δεν είναι άλλο από την Ορθοδοξία! Αυτή ήταν άλλωστε η πρώτη και ενιαία Εκκλησία των Αποστόλων και των Οικουμενικών Συνόδων! Σήμερα η Δύση μάς βοηθά με τα Δάνεια. Αλλά να είναι ξεκάθαρες οι γραμμές μας. Άλλο δάνεια και άλλο υποταγή! Και εδώ θα είμαστε ανένδοτοι! Για να ξέρουν όλοι ότι πίσω υπάρχουν Φύλακες και θα αντιδράσουν! Και γι΄ αυτό, για να υπερασπιστούμε ιερά και όσια, Πίστη και Εθνικά Θέματα, ανθρώπινη ζωή και αληθινή Λευτεριά, πρέπει όλοι οι Ορθόδοξοι Έλληνες Χριστιανοί να ενωθούμε, να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε πολιτικά πια, “με το σπαθί μας” εκείνα που ζητούν οι τάφοι, εκείνα που πρέπουν στα παιδιά, στην Ιστορία, την Κληρονομιά και το Γένος μας. Η Άλωση των Φράγκων, ξεκίνησε για Σταυροφορία και έγινε Εφιάλτης! Δεν άφησαν τίποτα όρθιο στην Βασιλεύουσα! Ακόμη και τις μαρμάρινες σαρκοφάγους των Αυτοκρατόρων σύλησαν  Ακόμη και τα λείψανα των Αγίων άρπαξαν! Και τα δισκοπότηρα και τα άγια και ιερά μας ποδοπάτησαν! Και μουλάρια έβαλαν μέσα στην Αγια-Σοφιά! Ας κρατούμε λοιπόν άγρυπνα τις “Θερμοπύλες”! Ο Άγιος Ραφαήλ, μας έδειξε τον δρόμο. Γιατί εάν τα έσοδα πέσουν έξω για άλλη μια φορά, τότε θα ζητηθεί από τους ξένους η εκπαραθύρωση της Εκκλησίας και η διακοπή της μισθοδοσίας των Ιερέων μας, η αρπαγή των χωραφιών και κτημάτων των Ιερών Μονών, η υπερφορολόγηση του Αγίου Όρους, για να εξοντωθεί η Αγία Πίστη… Αυτή που κρατάει ακόμη ζωντανή και όρθια την Ελλάδα! Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολιτικοί μας δεν το θέλουν, αλλά μπορεί να τους αναγκάσουν εμπρός στον φόβο της κατάρρευσης, όπως ανάγκασαν τότε και εκείνο το άφθαστο σε ηρωισμό παλικάρι, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, να το κάνει… Τάζοντάς του, βοήθειες και τέτοια… Ο Θεός να φυλάει την Πατρίδα! Κι όλοι μαζί ας ενωθούμε, μην την χάσουμε και πάλι! Από μια “κερκόπορτα”! http://kinimaelladas.blogspot.gr/
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ………….!

 1. Ὁ/ἡ oxtapus γράφει:

  Reblogged this on Oxtapus *beta.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ ls γράφει:

  ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΘΗ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΑΠΑΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΒΡΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ, ΜΕ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΝΟΧΗΣ, ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ? ΟΥΤΕ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

  Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ , ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΛΙΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

  Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ “ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ”!
  ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!

  ΟΜΩΣ, Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΟ ΦΟΝΟ ΑΘΩΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ, ΤΟΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

  ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ:

  ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ! ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ!

  ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΣΤΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΚΙ’ ΑΛΛΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ!

  ΣΥΝΕΠΩΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΕΛΟΣ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ isaak56 γράφει:

   ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ , ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ, Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ . ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ <> ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ . ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ; ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΗΡΕ Ο ΛΑΟΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ , ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ (ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ).
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΝΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ . ΓΝΩΜΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ Η ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕΓΑΛΗ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ …. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .
   ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΣΤΡΑΤΟ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ. Ο ΛΑΟΣ , ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ……..
   ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ( ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΕΙΣ ……) ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ…… ΠΟΙΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ;
   ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ( ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΟΦΟΣ, ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ )

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ! ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ . ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ; ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟΤΕΡΟ .

   Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.