Υπό πολιορκία η κυπριακή Βουλή ( video)


Εκατοντάδες διαδηλωτές οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απόφαση του Eurogroup για «κούρεμα» των καταθέσεων τους, έχουν αποκλείσει τους δρόμους γύρω από το κυπριακό κοινοβούλιο. Επι ποδός ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι κυκλοφορία των οχημάτων δεν διεξάγεται.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» έχει αποκοπεί το τμήμα του δρόμου μπροστά από τη Βουλή, ενώ ήδη βρίσκονται κάποιοι διαδηλωτές στα φώτα πριν από το κτίριο, στην λεωφόρο Λόρδου Βύρωνος.

Έξω από τη Βουλή βρίσκεται αστυνομική δύναμη και άνδρες της ΜΑΔΔ, αλλά και δεκάδες τηλεοπτικά συνεργία ξένων ΜΜΕ που βρίσκονται εδώ για να καλύψουν την συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής.

Οι πορείες διαμαρτυρομένων που αναμένεται να φθάσουν στη Βουλή γύρω στις 5 θα καταλήξουν στην κάθετη λεωφόρου Λόρδου Βύρωνος μπροστά από το Αρχαιολογικό μουσείο.

Κάγκελα έχουν τοποθετηθεί και στο ύψους του δρόμου που βρίσκεται η είσοδος στο χώρο του παλιού νοσοκομείου απέναντι από το κτίριο της Βουλής.

Πηγή:http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=218848&catID=11

Περὶ τοῦ/τῆς: seekandfound

Clever people talks about ideas. Medium people about facts. And Idiots about people.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.