Η Κύπρος σήκωσε στους ώμους της ολόκληρη την Ελλάδα!


Γράφει ο Μαγια

Οι Κύπριοι γράφουν την ιστορία της Ευρώπης. Και ταυτόχρονα περισώζουν την τιμή του Ελληνισμού. Παρέδωσαν μαθήματα αξιοπρέπειας οι Κύπριοι πολιτικοί. Ακόμη και ο εσμός των προθύμων, των ομοιδεατών της Μέρκελ και του Σόιμπλε, δεν τόλμησε να υποκύψει στη νεοαποικιακή επιδρομή της ευρωπαικής τοκογλυφίας, αλλά φρόντισε να απέχει από την ιστορική ψηφοφορία. Προς μεγάλη θλίψη, βεβαίως, του Βερολίνου και της γραφειοκρατίας των Βρυξελών καθώς επίσης και του μοιραίου ελλαδίτικου μνημονιακού θίασου, που εξαπάτησε, απειλώντας και εκβιάζοντας, τους πολίτες για να εκτελέσει κατά γράμμα το «συμβόλαιο» υποτέλειας της χώρας και εξαθλίωσης του λαού.

Το περήφανο ΟΧΙ της Κυπριακής Βουλής, που δικαίωσε τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, ο οποίος είχε πει ότι, «κανείς δεν μπορεί να σε καβαλήσει αν δεν γονατίσεις», θα λειτουργήσει και σαν τονωτικό του πατριωτισμού των απανταχού Ελλήνων, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια νιώθουν ταπεινωμένοι από το διεθνή διασυρμό της χώρας.

Η Κύπρος σήκωσε στους ώμους της ολόκληρη την Ελλάδα, την ώρα που τα εγχώρια πολιτικά ανδρείκελα, γαντζωμένα στην εξουσία, δείχνουν να… απολαμβάνουν το βιασμό της χώρας και της κοινωνίας. Αυθόρμητα έρχεται στο νου μας το φιρμάνι που συνυπέγραψαν οι «δικοί» μας εθνοπατέρες για την παραίτηση της χώρας από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι κατάσχεσης και εκτέλεσης σε περιουσιακά στοιχεία της!…

Αλήθεια, μετά το μάθημα αντίστασης της μικρής πλην τιμίας Κύπρου, πόσοι Ελληνες πολιτικοί καραγκιόζηδες (ουδεμία σχέση με τον συμπαθή πρωταγωνιστή του θεάτρου Σκιών) νοιώθουν μεταμέλεια για τα δεινά που επισώρευσαν, με τις πράξεις και αποφάσεις τους, στο λαό και τη χώρα;

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.