ΚΥΠΡΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ: ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ


1. Αν οι πολιτικοί αρχηγοί της Κύπρου και ειδικά ο Πρόεδρος της Βουλής υποχωρήσουν από την αρχική θέση τους και δεχθούν οποιοδήποτε κούρεμα, η Κύπρος έχει τελειώσει και μαζί και η Ελλάδα. Θα είναι από κοινού με τον Νίκο Αναστασιάδη και τον Υπουργό Οικονομικών ένοχοι εσχάτης προδοσίας όχι μόνο της Κύπρου, αλλά όλου του ελληνικού λαού και ως τέτοιοι θα μείνουν στην όποια ιστορία γραφτεί αυτής της καταστροφής. Ούτε μπορούν να πάρουν μια απόφαση εναντίον της οποίας τάσσεται το 91% του πληθυσμού!!!

‘Οταν ανοίξουν οι τράπεζες τα κεφάλαια θα φύγουν, η ΕΚΤ θα παράσχει ρευστότητα και θα αποκτήσει την κυριότητα των κυπριακών τραπεζών και, ουσιαστικά, του κυπριακού κράτους, το οπίο θα εξαναγκασθεί να υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία του επιβάλλουν, όπως π.χ. τη συμφωνία αυτοδιάλυσης του σχεδίου Ανάν. Ο ελληνισμός δεν θα επιβιώσει της αρπαγής του κράτους του, ούτε και η Ελλάδα της κυπριακής καταστροφής.

2. Δεν είναι σοβαρό να θέλει κάποιος συμφωνία στήριξης με τη Ρωσία και να αναθέτει τη διαπραγμάτευση με τη Μόσχα στον Πρόεδρο και τον Υπουργό Οικονομικών που υιοθέτησαν την απερίγραπτη και μονομερώς αντιρωσική συμφωνία

3. Τις συνομιλίες για το κυπριακό τις κάνει σύσσωμο το Εθνικό Συμβούλιο. Για ποιο λόγο δεν αναλαμβάνει πάλι το Εθνικό Συμβούλιο τις διαπραγματεύσεις για το χρέος και τη ρωσική στήριξη.

4. Για πολλοστή φορά στην ελληνική ιστορία, ο ελληνικός λαός μεγαλουργεί και η ηγεσία του αποδεικνύεται αξιοθρήνητη. Αυτός είναι ο κλασικός μηχανισμός αυτοκαταστροφής στην ελληνική ιστορία κι αυτός ξαναμπήκε σε εφαρμογή

21.3.2013

konstantakopoulos

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.