Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


συμμοριαΓράφει ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Είναι καταπληκτικό να παρακολουθεί κανείς τους χειρισμούς της μεγάλης κυπριακής κρίσης από την έναρξη της, όπως τους  έκανε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας, κ Αναστασιάδης, ο γνωστός σαν «Αναν»στασιάδης, ο οποίος  κυριολεκτικά ενταφίασε την χώρα του όπως είχε κάνει λίγα χρόνια πιο πριν ο Έλληνας συνάδελφος του, Γεώργιος Παπανδρέου. Ο  κύκλος των προδοτών έχει κλείσει με τον πιο τραγικό τρόπο και ο ελληνισμός γκρεμοτσακίστηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Ενώ αυτό ο κύριος γνώριζε ότι στο ευρωγκρούπ θα έθεταν θέμα για τις κυπριακές τράπεζες, ενώ ήξερε ότι το επιβαλλόμενο από την ευρωγερμανική κλίκα κούρεμα των κυπριακών καταθέσεων δεν μπορούσε να περάσει γιατί δεν είχε τον απαραίτητη κοινοβουλευτικό συσχετισμό, ενώ γνώριζε ότι οι Ρώσοι αφ’ ενός δεν ήταν προετοιμασμένοι για αυτή την εξέλιξη και αφ’ ετέρου δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις μαζί του και είναι φοβερά δύσπιστοι και δικαιολογημένα με την κόμμα του,  υπέγραψε την εθνοκτόνο συμφωνία στις Βρυξέλες, η οποία ήταν και η θανατική καταδίκη της Κύπρου, μια εθνική συμφορά χειρότερη από τον Αττίλα του 1974.

Αλλά δεν έφτανε αυτό.  Προηγουμένως ο κύριος αυτός αφού ξεγέλασε με τον πιο χαρακτηριστικό  τρόπο τους Κυπρίους, όπως έκαναν και στην Ελλάδα οι συνάδελφοι του, Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, και υπέκλεψε τις ψήφους του κυπριακού λαού, συνέχισε το θέατρο του όταν γύρισε πίσω στην Λευκωσία από τις Βρυξέλες και με ένα δακρύβρεκτο διάγγελμα καρμπόν των διαγγελμάτων των δικών μας πουλημένων πολιτικών, ζήτησε από τους Κυπρίους να υπογράψουν οι ίδιοι την εθνική τους αυτοκτονία. Και στη συνέχεια έκανα το απίστευτο, αρνούμενος να ψηφήσει αυτά που ζήτησε ο ίδιος να επιβληθούν στον κυπριακό λαό.

Και ενώ με αυτόν τον τρόπο κατέστρεφε την χώρα του συνεχίζοντας τον έργο του προκάτοχου του κ Χριστόφια, του Καταστρόφια της Κύπρου, έστησε και το θέατρο των δήθεν διαπραγματεύσεων με την Μεγάλη Ρωσία που θα έσωζε την Κύπρο. Αλλά τι να σώσουν οι Ρώσοι όταν βρεθήκαν προ τετελεσμένων μέτρων και όταν ο υπουργός οικονομικών της Κύπρου, εκείνος ο ανεκδιήγητος κ Σαρρής, όταν πήγε στην Μόσχα ουσιαστικά ήταν χωρίς προτάσεις τηρώντας μόνο τα προσχήματα ; Μόνο ηλίθιοι θα προχωρούσαν σε επιχείρηση διάσωσης της Κύπρου όταν η ίδια είχε υπογράψει την θανατική της καταδίκη.

Από την άλλη μεριά η Ελλάδα, για άλλη μια φορά έδειξε την προδοτική της συμπεριφορά. Εδώ και τρία χρόνια την Ελλάδα αυτοί που την κυβερνούν  το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ικανοποιούν τις καταστροφικές ορέξεις των Μέρκελ- Σόιμπελ που οδηγούν την Γερμανία με το Δ Ράιχ σε μια νέα παγκόσμια σύγκρουση με την μεγαλομανία τους να κυριαρχήσουν παγκοσμίως. Τα γερμανικά όργανα της Αθήνας, το πρώτο που έκαναν δεν ήταν να στηρίξουν με κάθε μέσο την δοκιμαζόμενη Κύπρο μέσα στο Ευρωγκρούπ, όπως είχαν υποχρέωση σαν ένα κομμάτι του ελληνισμού, αλλά να δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να αρπάξουν τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, δίνοντας το μήνυμα ότι το θέμα έχει πλέον κλείσει και ότι η Κύπρος έχει καταστραφεί. Καμία ελληνική φωνή δεν ακούστηκε  στα Βρυξέλες για το έγκλημα που γίνονταν κατά της Κύπρου.

Εκείνο που απομένει τώρα και είναι το μόνο ελπιδοφόρο, είναι η άμεση αποχώρηση της Κύπρου από την ευρωζώνη, η εκκαθάριση των κυπριακών τραπεζών για να αναδειχτεί ποιος φταίει για την σκανδαλώδη χρεοκοπία τους και η έναρξη μιας νέας οικονομικής πορείας όπως έγινε το 1975, αυτή την φορά όμως πιο αισιόδοξη καθώς υπάρχει και το στοιχείο των ενεργειακών κοιτασμάτων. Το ευρω ήταν η μεγαλύτερη εθνική συμφορά και για την Κύπρο αλλά και για την Ελλάδα και αυτοί που μας έβαλαν εκεί μέσα θα πρέπει να το πληρώσουν πολύ ακριβά.

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.