Πανηγυρίζουν τα παπαγαλάκια στα καθεστωτικά ΜΜΕ.


92895994894295594596495ga4Η «Κύπρος σώθηκε», «αποφεύχθηκαν τα χειρότερα», «είναι η καλύτερη λύση που θα μπορούσαμε να έχουμε», «δεν υπήρχε εναλλακτική λύση», «η Τουρκία καραδοκούσε», «μεγάλη ανακούφιση», «αποφεύχθηκε η πολιτική και οικονομική απομόνωση», αποφεύχθηκε η άτακτη χρεοκοπία” είναι κάποιες από τις φράσεις που ακούμε από το πρωϊ στερεότυπα και μονότονα από τα μίσθαρνα παπαγαλάκια σε όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ της κρατικοδίαιτης παρασιτικής ελίτ σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πολιτικοί και κρατικοδίαιτοι νταβατζήδες στην Ελλάδα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για τον «συνετισμό» της Κύπρου και ταυτόχρονα σχεδιάζουν τα επόμενα μέτρα που θα επιβάλουν στους Έλληνες πολίτες πολύ πιο εύκολα και αδιαμαρτύρητα πλέον για να κερδίσουν περισσότερα. Μάλιστα κάποιοι εδώ στην Ελλάδα δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους λέγοντας «ότι τώρα αποδείχτηκε πόσο δίκιο είχαμε όταν σας βάζαμε στα μνημόνια».

Κρίμα. Μεγάλο κρίμα για δύο λαούς του ίδιου Έθνους, που ενώ έχουν υποφέρει τα πάνδεινα, δυστυχώς (και σε αντίθεση με τους Τούρκους), δεν είχαν ποτέ και δεν έχουν τις κατάλληλες πολιτικές και οικονομικές ηγεσίες.

Κρίμα.

Πέτρος Χασάπης

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.