Αγοράζουμε Γερμανικά CDS!


Γράφει ο Δευκαλίων

Βαθμιαία και σιγά-σιγά καταλαγιάζει ο θόρυβος από τα πρώτα γεγονότα της Κυπριακής Οικονομικής Τραγωδίας. Οι περισσότεροι έχουν βγάλει το συμπέρασμα ότι ο Γερμανικός Οικονομικός Επεκτατισμός επιτίθεται στον Νότο και για να αρπάξει τον πλούτο και να επιβιώσει από την παγκόσμια οικονομική κρίση.
Απολύτως σωστό συμπέρασμα! Όντως οι απόγονοι του Χίτλερ κάνουν αυτό που υπάρχει στο ιστορικό τους DNA.  Αρπάζουν και σκοτώνουν αθώους για να ζήσουν αυτοί καλύτερα. Αυτό έκαναν στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους. Αυτό κάνουν και σήμερα. Στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους επιτίθονταν με σιδηρόφρακτές στρατιές. Τώρα επιτίθενται με τα Ευρωπαϊκά Συλλογικά Όργανα και τον εκβιασμό της συμμετοχής στο Κοινό Ευρωπαϊκό Νόμισμα.
Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο! Άνθρωποί κλαίνε και Λαοί θρηνούν μπροστά στα αποτελέσματα της Γερμανικής Θηριωδίας. Ευτυχώς που η ιστορία έχει και το ίδιο τέλος. Στο τέλος η Γερμανία ηττάται και οι λαοί απαλλάσσονται από τα δεινά  της Γερμανικής κατοχής.
Τώρα λοιπόν που όλα τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά, η στήλη θα προσπαθήσει να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και να δείξει στους αναγνώστες ένα δρόμο για να κερδοσκοπήσουν κι αυτοί εναντίον της Γερμανίας. Πραγματικά σατανική εκδίκηση! Να αντιστραφούν δηλαδή οι όροι του οικονομικού παιχνιδιού. Να βγάλουν οι φτωχοί και δυστυχείς Έλληνες υπερκέρδη από τον πόνο και την δυστυχία των Γερμανών.
Έχουμε πει πολλές φορές ότι εδώ και χρόνια διεξάγεται ένας…
αέναος μεν, αλλά ανηλεής πόλεμος μεταξύ του Βόρειο-Ευρωπαϊκού Βιομηχανικού κατεστημένου και του διεθνούς χρηματιστηριακού κεφαλαίου από την μια πλευρά και του τραπεζικού-βιομηχανικού κατεστημένου των ΗΠΑ από την άλλη. Αυτός ο πόλεμος διεξάγεται με ένα και μοναδικό όπλο. Το νόμισμα. Στόχος οι φθηνές εξαγωγές και οι εμπορικές αγορές της αντίπαλης ομάδας.
Για την στήλη είναι απολύτως ορατός ο δρόμος. Αποτελέσματα Γερμανικών εκλογών με ήττα της φράου Μέρκελ. Δηλαδή με κάποιο τρόπο θα χάσει την κοινοβουλευτική παντοδυναμία. Πόλεμος στην Μέση Ανατολή και πρόσκαιρη υπέρμετρη άνοδος της τιμής του πετρελαίου. Οικονομική κατάρρευση της Βόρειο-Ευρωπαϊκής Βιομηχανίας λόγω της  ευνόητης ανόδου της τιμής κόστους των βιομηχανικών προϊόντων που κατασκευάζονται στην Βόρεια Ευρώπη. Άρα, Χρεοκοπία της Γερμανίας και των Γερμανικών τραπεζών.
Πως θα εκδικηθούμε λοιπόν εμείς οι φτωχοί Έλληνες του άρπαγες Γερμανούς;
Πολύ απλά! Θα αγοράσουμε πάμφθηνα Γερμανικά CDS. Θα ποντάρουμε δηλαδή στην Χρεοκοπία της Γερμανίας που σήμερα είναι πιθανότητα σχεδόν ανύπαρκτη. Άρα, όποιος αγοράσει συμβόλαιο ασφάλισης (CDS) για πιθανότητα Γερμανικής Χρεοκοπίας θα το αγοράσει φθηνά και θα το πληρωθεί πανάκριβα!
Αγοράζουμε Γερμανικά CDS!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.