Ανθόπουλος και…Εισαγγελάτοι


Νικολαϊδης ΘανάσηςΤου ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

ΟΧΙ, δεν θ’ αφήσουμε στα νύχια των «Εισαγγελάτων» (παλιός κι όχι δικός μας ο όρος) τον Γιάννη Ανθόπουλο. Και, βέβαια, να ξεχωρίσουμε, απ’ την αρχή, πως η υπόθεση της δήθεν ανάμιξής του σε τοκογλυφία είναι υπόθεση ιδιωτική και δεν αφορά το Κράτος, ούτε συνδέεται με δημόσιο χρήμα. Αυτό (το δημόσιο χρήμα) το κατασπάραξαν (και) «εισαγγελάτοι» (συμβολικά, και δεν εννοούμε τον κ. Ευαγγελάτο), από θέσεως ισχύος, πόστου και κυκλωμάτων αλληλοϋποστηριζόμενων κι ακόμα το μασουλάνε αθόρυβα. Και με τη γλώσσα ροδάνι και την γελοία επωδό «πού πήγαν τα λεφτά;».

ΠΗΓΑΝ, λοιπόν, σε τσέπες πλακατζήδων της ΝΕΤ που αμείβονταν με ένα χιλιάρικο τη μέρα και σε λογαριασμούς Τσαπανήδων που κελαηδάνε και Χούκληδων που εκφωνούσαν ειδήσεις. Όλα νόμιμα, με τζίφρες και υπογραφές. Ωστόσο, το χρήμα ήταν δημόσιο και η μισή ντροπή δικιά τους. Δεν τους «ξετίναξε» καμιά αρχή βγάζοντας στη φόρα συμβόλαια και υπογραφές. Και, βέβαια, κανένας «προσκεκλημένος» τους δεν ζητάει λογαριασμό για τα δημόσια κανάλια με τους προϋπολογισμούς και τις δαπάνες (διάβαζε σπατάλες), λίστες αμειβομένων ηγεμονικά (με τα λεφτά μας), κι όλοι τους (οι…παραθυράτοι) ξερογλείφονται για τηλεθέαση, τρέμοντας μη δεν ξανακληθούν.

ΠΡΙΝ, λοιπόν, ανοίξετε το στόμα σας προδικάζοντας και ειρωνευόμενος (περί άνθους κ.τ.τ.), κ. Ευαγγελάτε, μάθετε ποιος είναι ο Γιάννης Ανθόπουλος, σεβαστείτε το τεκμήριο της αθωότητας και συγκρατηθείτε απ’ τον πειρασμό της τηλεθέασης και την τάση σας για εντυπώσεις.

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Εθνικής Οικονομίας για 5 χρόνια ο κ. Ανθόπουλος και δεν ακούστηκε το παραμικρό σε βάρος του. Υφυπουργός Παιδείας, με το ήθος και την ευγένειά του, προσηνής και ιδεολόγος, με αριστερές καταβολές του «εκ πατρός τε και μητρός», παραμένει σκληρή τροφή για ύαινες και τρωκτικά που βιάζονται με τηλεδίκες, πριν η Δικαιοσύνη αποφανθεί με δίκες.

ΘΡΑΣΕΙΣ, πρόχειροι και βιαστικοί οι «Εισαγγελάτοι» (συγγνώμη, κ. Ευαγγελάτε) αδημονούν. Οι πραγματικοί εισαγγελείς κάνουν τη δουλειά τους. Εμείς περιμένουμε. Και επιμένουμε : Ο Γ. Ανθόπουλος ΔΕΝ…ρέπει προς την τοκογλυφία. Θα επανέλθουμε.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.