ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!


Είναι να θλίβεται και ν ‘απορεί κανείς με τα χάλια που έφτασαν τη χώρα μας οι ελεεινοί πολιτικάντηδες! Όχι μόνοι από οικονομικής άποψης, αλλά κυρίως από κοινωνικής! Ανάγκασαν τον κόσμο να κλείνει τα φώτα του σπιτιού για οικονομία και να έχει μόνο ανοιχτό, τι λέτε; Το βρωμοκούτι, την τηλεόραση! Το απόλυτο όργανο προπαγάνδας, διαστρέβλωσης, ανηθικότητας και ισοπέδωσης των πάντων!

Φταίει βέβαια κι ο καθένας μας ξεχωριστά! ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΡΙΑ, παρά με την πορνοτηλεόραση!!! Θα το καταλάβουμε ποτέ;

Αναλυτικά η είδηση:

Με το φως της τηλεόρασης βλέπουν πια οι Ελληνες καταναλωτές, στην προσπάθειά τους να κάνουν οικονομία, σβήνοντας τα φώτα, ενώ την ίδια τακτική ακολουθούν επιχειρήσεις και δήμοι. «Μας έχουν πετσοκόψει μισθούς και συντάξεις, οπότε κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να κάνουμε οικονομία.

Το βράδυ σβήνουμε τα φώτα σχεδόν σε όλο το σπίτι. Όταν μάλιστα ανοίγουμε την τηλεόραση, κλείνουμε όλα τα φώτα του σπιτιού και κινούμαστε μόνο με το φως που εκπέμπει η τηλεόραση», επισημαίνει στον «Ελεύθερο Τύπο» ο κ. Γιάννης, συνταξιούχος (Σ.Σ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ, ΚΥΡ – ΓΙΑΝΝΗ; ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ;;;). «Όσο μπορούμε, προσπαθούμε να κάνουμε οικονομία, γιατί δεν μας παίρνει πια. Έχω αλλάξει τις λάμπες στο σπίτι και τις έχω αντικαταστήσει με πιο οικονομικές», αναφέρει στον «Ε.Τ.» ο κ. Βαλάντης, υπάλληλος.

Τους διακόπτες κατεβάζουν και οι επιχειρήσεις, προσπαθώντας να μειώσουν το κόστος του λογαριασμού της ΔΕΗ. «Όταν είμαστε ανοιχτά, αναγκαστικά έχουμε ανοικτά τα φώτα. Στο κλείσιμο όμως κρατάμε μόνο το φως της εισόδου για να φαίνονται οι εφημερίες και τα φώτα από το ταμείο για λόγους ασφάλειας», προσθέτει στην ίδια εφημερίδα ο Γιώργος, φαρμακοποιός.

Αξιοσημείωτη είναι η πτώση της ζήτησης του ηλεκτρικού ρεύματος η οποία τον περασμένο Φεβρουάριο έκανε “βουτιά” κατά 12% σε σχέση με το περασμένο έτος. Η συνολική ζήτηση τον Φεβρουάριο του 2013 διαμορφώθηκε σε 3.842.742 MWh, έναντι 4.357.422 μεγαβατώρων το 2012 με την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας το 2012 να έχει πέσει σε επίπεδα πριν από το 2004.

Με τις περικοπές να αυξάνονται όλο και περισσότερο, οι δήμοι “σφίγγουν το ζωνάρι” προκειμένου να περιορίσουν τα έξοδά τους, κόβοντας από όπου μπορούν. Με οικονομικές λάμπες και αυστηρό έλεγχο σε σβηστά φώτα και υπολογιστές στα δημοτικά κτίρια προσπαθεί η αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Αθηναίων, Εύα Κοντοσταθάκου να εξοικονομήσει ενέργεια αλλά και πόρους.

«Έχουμε αντικαταστήσει τις περισσότερες λάμπες του δρόμου με οικονομικές τύπου led», τονίζει στον «Ε.Τ.» και προσθέτει: «Όσο για τα φώτα στα κτίρια του δήμου, έχουμε δώσει ρητή εντολή στους υπαλλήλους να μην ξεχνούν τους υπολογιστές αναμμένους και να σβήνουν τα φώτα με το τέλος του ωραρίου».

Ελεύθερος Τύπος

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

  1. Ὁ/ἡ cleanlife γράφει:

    «Έχουμε αντικαταστήσει τις περισσότερες λάμπες του δρόμου με οικονομικές τύπου led», τονίζει στον «Ε.Τ.» και προσθέτει: «Όσο για τα φώτα στα κτίρια του δήμου, έχουμε δώσει ρητή εντολή στους υπαλλήλους να μην ξεχνούν τους υπολογιστές αναμμένους και να σβήνουν τα φώτα με το τέλος του ωραρίου».
    έπρεπε να φτάσουμε εδώ ρε χασαπόσκύλα για να κάνετε τα αυτονόητα ; και τι θέλετε τώρα ; βραβείο ; φτου σας ρεμάλια , μια ζωή ρεμάλια είσασταν και συνεχίζετε να είστε ….. ένα καρκίνωμα και μισό είστε , παράσιτα που ζουν σε βάρος των άλλων ….

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.