Όταν ο Μεταξάς είπε το ΟΧΙ …στους Τούρκους! Απίθανο μήνυμα…εθνικιστή!


Ορισμένοι “εθνικιστές” έχουν είτε χιούμορ -αμφίβολο πολύ- είτε τέτοια αμάθεια ακόμη και στα βασικά ιστορία της χώρας για την οποία είναι υποτίθεται έτοιμοι να δώσουν και την τελευταία “ρανίδα του αίματός τους”! Στην πραγματικότητα περιμένουν μήπως και κάπου τους βολέψει η Χρυσή Αυγή ,όταν “θα έρθει στη βασιλεία της”. Όπως και να ‘χει οι απαντήσεις και οι αντιδράσεις τους σε πολλές περιπτώσεις προκαλούν ευθυμία. Κι αυτό πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι σ΄ αυτή την χρονική συγκυρία είναι χρήσιμο.

Όπως ο νεαρός “εθνικιστής” που θέλησε να υπερασπιστεί τον Κατίδη για τον ναζιστικό χαιρετισμό και έστειλε σχόλιο σε αθλητικό ραδιόφωνο στο οποίο αφού όπως όλοι οι εθνικιστές με μαύρες μπλούζες κάνει μια επίδειξη …γαλλικών,αρχίζει το μάθημα ιστορίας:

“Τι φασιστική χειρονομία ρε ηλίθιε; Ο Μεταξάς τον είχε κάνει πρώτος αυτόν τον χαιρετισμό όταν είπε το όχι στους Τούρκους στην μάχη στην Πίνδο…Βλάκες”.

Απίθανος;

onalert

Τέτοια μαθήματα ιστορίας κάνουν στην Χρυσή Αυγή; Γιατί θυμήθηκα τον Κασσιδιάρη που δήλωνε ότι θα τους κάνουν φροντιστήρια ιστορίας για να μάθουν οι Έλληνες την πραγματική ιστορία διότι μόνο ελληνική ιστορία δεν μαθαίνουν τα παιδιά μας… Έ ρε ξεφτίλα!!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.