Στο σφυρί ακίνητα του Δημοσίου στο εξωτερικό για 40 εκατ. ευρώ


Τα αποτέλεσμα των «αγγελιών πώλησης» τεσσάρων ακινήτων του Δημοσίου στο εξωτερικό αναμένεται να ανακοινώσει το ΤΑΙΠΕΔ την Τετάρτη, προσδοκώντας σε ένα συνολικό τίμημα της τάξης των 40 εκατ. ευρώ.

Για τις τρεις πρεσβευτικές κατοικίες σε Λονδίνο, Βρυξέλλες και Βελιγράδι και για ένα ακίνητο στη Λευκωσία είχαν κατατεθεί περισσότερες από 10 προσφορές.

Οι περισσότερες προσφορές (4) κατατέθηκαν για τη διατηρητέα μονοκατοικία 810 τ.μ. στο πολυτελές Holland Park του Λονδίνου, τουλάχιστον τρεις κατατέθηκαν για την έκταση οκτώ στρεμμάτων στη Λευκωσία, δύο για το 9όροφο κτίριο στη περιοχή Quartier Leopold στις Βρυξέλλες, και τουλάχιστον μία για το 4όροφο κτίριο στο κέντρο του Βελιγραδίου.

Τιμή εκκίνησης για την πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο ήταν τα 22 εκατ. στερλίνες, για το συνολικής έκτασης 3.000 τ.μ. κτίριο στις Βρυξέλλες η τιμή εκκίνησης ήταν τα 3,24 εκατ. ευρώ και για την κατοικία που φιλοξενούσε τον Έλληνα πρέσβυ στο Βελιγράδι η τιμή εκκίνησης ορίστηκε στα 2 εκατ. ευρώ.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.