Aστέρας: “To ελληνικό φιλέτο στους τούρκους”;


Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από δυο τουρκικούς ομίλους στην πρώτη φάση του διαγωνισμού του τουριστικού συγκροτήματος του Αστέρα της Βουλιαγμένης προκαλεί το ενδιαφέρον του τουρκικού Τύπου.

«Τούρκοι υποψήφιοι για το ελληνικό φιλέτο» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Sabah που γράφει πως « οι δυο τουρκικοί όμιλοι Doğuş και Koç εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την περιοχή του Αστέρα που θεωρείται «το φιλέτο της Αθήνας».

Θα θυμίσουμε πως όμιλος Doğuş έχει αγοράσει το 50% της μαρίνας Φλοίσβου από την Lamda Development και ο όμιλος Κοç μαζί με την Follie-Follie έχει αγοράσει τη μαρίνα Μυτιλήνης.

Τις επόμενες εβδομάδες, , θα διενεργηθεί έλεγχος των σχημάτων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, για να αποφασιστεί ποιοι πληρούν τα κριτήρια για να περάσουν στη δεύτερη φάση του διαγωνιστικής διαδικασίας.

Το συγκρότημα του Αστέρα της Βουλιαγμένης αποτελείται συνολικά από 308 στρέμματα , που μέσα τους υπάρχουν τα ξενοδοχεία Arion και Westin Athens, τα μπάνγκαλοους και η μαρίνα της Βουλιαγμένης.

kafeneio-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.