Στόχος της Μέρκελ ο ενεργειακός πλούτος της Κύπρου


Δεν πείθει κανένα πλέον η ΕΕ πως υπάρχει αυτή η περίφημη «αλληλεγγύη» μεταξύ των κρατών-μελών.

Και όχι μόνο δεν πείθει για αυτό, αλλά αντιθέτως, η μεγάλη δημοσκόπηση του Newsbomb.gr έδειξε πως η πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί πως η «ταμπακιέρα» που εξηγεί και την στάση ειδικά της Γερμανίας έναντι της Κύπρου στο Eurogroup, εξηγείται από την πρόθεσή της να «αλυσοδέσει» την Μεγαλόνησο και μαζί τα γιγαντιαία κοιτάσματα υδρογονανθράκων της.

Πιο συγκεκριμένα, στο ερώτημα προς το αναγνωστικό κοινό, εάν «πιστεύετε ότι η εμπλοκή που έχει προκαλέσει η τρόικα στις διαπραγματεύσεις με τον Κύπριο Πρόεδρο κ. Νίκο Αναστασιάδη, που έγινε στις 24 Μαρτίου, «αποτελεί νέο πειραματισμό της Γερμανίας για να ελέγξει τον ορυκτό πλούτο», απάντησε σύμφωνο με αυτό το ενδεχόμενο το 66.15% δηλαδή 3621 αναγνώστες.

dimoskopisi
Ακολουθεί ως δεύτερη επιλογή, αλλά με μεγάλη διαφορά πίσω, η απάντηση πως «αποδεικνύει ότι το τραπεζικό σύστημα ήταν μια μεγάλη «φούσκα»» με 15.97% και 874 αναγνώστες, ενώ ακολουθούν οι απαντήσεις, πως «οφείλεται στους κακούς χειρισμούς που έγιναν από τον Δ. Χριστόφια» με 12.18% και 667 αναγνώστες και πως «ήταν φυσικό επόμενο μετά το δισταγμό των Ρώσων να στηρίξουν την Κύπρο» με 5.7% και 312 αναγνώστες.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.