Η εδώ και χρόνια βρώμα της Ιστορίας ότι ξοφλήσαμε τελικά είναι … ΑΛΗΘΙΝΗ!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
email: prevejohn@yahoo.gr

Παρακολουθώντας τα γεγονότα δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας στην υφήλιο (εκτός από τους ξεπουλημένους που μας κυβερνούν) που να μη νιώθει ντροπή για όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο καιρό στην χώρα μας.

Ντροπή μας που επιτρέπουμε σε υπαλληλίσκους των τραπεζιτών και των τοκογλύφων να αποφασίζουν και στην ουσία να διοικούν την πατρίδα μας με την αμέριστη συμπαράσταση και συναίνεση των εγχώριων ανδρείκελων που υποτίθεται ότι ψηφίσαμε για να μας κυβερνήσουν.

Ντροπή μας που ανεχόμαστε πολλούς από αυτούς τους αχρείους που μας έφεραν με τις εσκεμμένες ενέργειες ή με τις παραλείψεις την ανικανότητα και την ανοχή τους σε αυτή την δεινή θέση τώρα να μας υπόσχονται λύσεις φροντίζοντας παράλληλα με τις στημένες εξεταστικές επιτροπές τους να αθωώνουν τους εαυτούς τους ξεκοκαλίζοντας τα “κέρδη” της πολύχρονης πολιτικής τους διαδρομής.

Ντροπή μας που παρακολουθούμε ακόμα τις ειδήσεις και τα τηλεπαράθυρα των καναλαρχοεργολάβων όπου με τους πληρωμένους δημοσιοκάφρους τους μας παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο, το ανήθικο ηθικό αποπροσανατολίζοντα και πολλές φορές εκφοβίζοντας μας.

Ντροπή μας που καταντήσαμε τα περήφανα γερατειά να αγωνιούν για τα αυτονόητα δηλ. να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση, ιατρική περίθαλψη και αίσθημα ασφάλειας στα σπίτια τους αφού η χώρα μας έγινε η γη της επαγγελίας  των απανταχού λαθροπαρανόμων του κόσμου.

Ντροπή μας που βλέπουμε καθημερινά τους φίλους, συγγενείς γείτονες, γνωστούς αλλά και τους ίδιους μας τους εαυτούς να είναι ή να φλερτάρουν με τον εφιάλτη της ανεργίας καθώς και όσους “τυχερούς” ακόμα δουλεύουν να βλέπουν το μισθό τους να μετατρέπεται σιγά σιγά σε ένα απλό “χαρτζιλίκι” που δεν φτάνει ούτε για την βασική τους διατροφή.

Ντροπή μας που εξ αιτίας της αδράνειας μας χάνεται μια ολόκληρη γενιά μορφωμένων και κατηρτισμένων  νέων ανθρώπων οι οποίοι αναζητούν πλέον την ελπίδα για ζωή και σταδιοδρομία στην ξενιτιά αφού ο τόπος μας σιγά σιγά μετατρέπεται σε αποικία δουλοπαροίκων.

Ντροπή μας που ανεχόμαστε να υπάρχουν παιδάκια στα σχολεία που εκτός από την αγραμματοσύνη που τους παρέχει το εδώ και χρόνια  υποβαθμισμένο εκπαιδευτικό σύστημα φτάσαμε εν έτη 2013 και εν ώρα μαθήματος να λιποθυμούν από την… ασιτία.

Τέλος Ντροπή και Αίσχος μας που αφήσαμε οι καθημερινές αυτοκτονίες απελπισμένων συμπολιτών μας να αναφέρονται στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων ή και καθόλου για να μην αμφισβητείτε η ορθότητα των αποφάσεων και των ενεργειών των εγχώριων δωσίλογων προς χάριν των άξιων απογόνων του Γ’ Ράιχ δηλ. της κ. Μέρκελ και του κ. Σόιμπλερ!

Υποσημείωση
Η παρομοιώδης αδράνεια και ανεκτικότητα μας κάνει τελικά την εδώ και χρόνια … βρώμα της Ιστορίας ότι ξοφλήσαμε να είναι … Αληθινή και από δω και στο εξής ο μόνος χαιρετισμός που μας αρμόζει όταν βλέπουμε ο ένας τον άλλο είναι το …. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕΖΙΛΙ!!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.