Καμμένος: “Ποιοι κερδοσκόπησαν σήμερα στο χρηματιστήριο;”


Για κερδοσκοπία στη σημερινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου, κατά την οποία οι μετοχές της Εθνικής και της Eurobank έφτασαν στο limit down χάνοντας έως και το 30% της αξίας τους, έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στη Βουλή κατήγγειλε ότι “κάποιοι κερδοσκόπησαν σήμερα στο Χρηματιστήριο”, λέγοντας πως αυτό έγινε δυνατό “επειδή το ήξεραν”, και τόνισε πως κέρδισαν έως και 100% από τις αγοραπωλησίες των μετοχών των παραπάνω τραπεζών.

Επίσης, σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο υποστήριξε πως είναι αναμενόμενη η ματαίωση της συγχώνευσης των δύο τραπεζών, κάτι το οποίο είχε εκτιμήσει μετά τη συνάντηση που είχε στις 27 Μαρτίου με τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα.

Ο ίδιος εκτιμά ότι υπάρχει θέμα παραβίασης του νόμου για εσωτερική πληροφόρηση, ενώ αναρωτιέται “πώς αυτή τη στιγμή εγγυάται η κυβέρνηση τις καταθέσεις;”

Ταυτόχρονα εξέφρασε το φόβο του ότι “κάποιο βράδυ ο Σόιμπλε θα αποφασίσει να γίνει και στην Ελλάδα ό,τι και στην Κύπρο και η Ελλάδα θα πτωχεύσει”.

enet

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.