ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.


Όταν οι πολιτικοί έχουν αφήσει τις τράπεζες να κλέβουν χρήματα από τους πολίτες, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση και όλα εξαρτώνται από πολυεθνικές / Τράπεζες που δεν θα διστάσουν στην έναρξη των πολέμων, για να γεμίσει τα ταμεία τους.
Δεν περνάει μια ημέρα χωρίς οι τράπεζες να έχουν εφεύρει κάτι καινούργιο, πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά στη Κύπρος και τώρα είναι η σειρά της Ολλανδίας, ήταν γνωστό ότι οι ολλανδοί πολίτες είναι περισσότερο χρεωμένοι από την Ισπανία, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι οι τραπεζίτες δεν γνωρίζουν την κατάσταση του έθνος, μετράνε μόνο τα χρήματα.
Φαινόταν σαν αστείο για την πρώτη Απριλίου, αλλά είναι μια πικρή πραγματικότητα που έπληξε Ολλανδοί υπήκοοι, οι ολλανδικές τράπεζες δεν δίνουν χρυσό για τους πελάτες τους, δίνουν ένα κομμάτι χαρτί κίτρινου χρώματος και φέρει, ότι ο χρυσός είναι σε ασφαλή μέρος, αλλά δεν μπορεί να το δώσει, ως επί το πλείστον μπορούν να δώσουν στους πελάτες τους το ποσό των χρημάτων που ισοδυναμεί με την τιμή του χρυσού την ημέρα (συμπτωματικά δύο ημέρες πριν, η τιμή του χρυσού υποχώρησε), για όσους θέλουν να αποσύρει όλα τα χρήματα μπορεί να λάβει το αντίστοιχο 25 %  , ενώ δεν μπορούν να αποσυρθούν το υπόλοιπο μέχρι νέες ειδικές παραγγελίες … ποιος;
Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν κατατεθεί ασήμι και πλατίνα. Ποιος είχε αυτή την λαμπρή ιδέα; ABN AMRO Bank αποτελεί άλλο μέρος του ενυδρείου οικονομικών καρχαριών  που λειτουργούν στο Banking σε όλο τον κόσμο
Σύμφωνα με την επιστολή με την οποία οι τράπεζες ανακοινώνουν στους πελάτες τους όχι μόνο να κλέψει όλα τα πολύτιμα μέταλλα, αλλά και ένα μεγάλο μέρος των κεφαλαίων
ABN Amro Halts Physical Gold Delivery 4/2/13 10:12 AM
From April Dutch ABN Amro is changing its precious metals custodian rules and “will no longer allow physical delivery.” New rule is effective on 1st April 2013. ABN:  your account will be settled at the bid or offer price in the ‘market’ and “you need to do nothing” as “we have your investments in precious metals.”
Er is een brief gestuurd door de ABN/Amro dat men geen goud of edel metalen meer uitlevert
Uit de brief:
Veranderingen in de afhandeling van orders in edelmetaal
Op 1 april 2013. ABN AMRO een andere bewaarder voor de edele metalen goud, zilver, platina en palladium .Hierdoor gaan we uw beleggingen in edelmetaal op andere wijze behandelen en beheren. In deze brief leest u er meer over. (zie de link)
Wat verandert er?
Met de overgang naar de nieuwe bewaarder gaat het volgende voor u veranderen vanaf 1 april 2013 .
U kunt uw edelemetalen metalen op uw beleggingsrekening niet langer door ons fysiek laat ons uitleveren
En eindigd met de zin;
Moet ik iets doen?
U hoeft niets te doen. Wij zorgen ervoor dat wij uw investeringen in edel metalen op de nieuwe manier afhandelen en beheren.
Θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτό είναι ένα σημάδι της σκοτεινές μέρες για την Ευρώπη, όταν οι πολιτικοί έχουν αφήσει τις τράπεζες να κλέβουν χρήματα από τους πολίτες, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση και όλα εξαρτώνται από πολυεθνικές / Τράπεζες που δεν θα διστάσουν στην έναρξη των πολέμων, για να γεμίσει τα ταμεία τους, εμείς; .. Πες μου αν κάνω λάθος.
Ζητώ συγνώμη για την ορθογραφία, αλλά είμαι Ιταλός, χαιρετισμούς Andriolo Omar.

Έχετε χρυσό στην τράπεζα ? Αποσύρτε το αλλιώς θα καταλήξετε σαν τους Ολλανδούς.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.