ΣΤΥΓΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Τρόικα: Το χρέος της Ελλάδας παραμένει σε βιώσιμη τροχιά!!


Απατεώνες με βούλα.

Ένα ομολογιακό χρέος που έγινε ενυπόθηκο και διογκώθηκε, “παραμένει βιώσιμο”, ενώ ως “ομολογιακό” και λιγότερο, βαπτιζόταν “μη βιώσιμο”!

Μία οικονομία που βρίσκεται σε ύφεση που παραπέμπει σε πολεμικές περιόδους, έχει χρέος σε “βιώσιμη τροχιά”!! Πως θα αποπληρωθεί βρε καθάρματα; Με αφαίμαξη των καταθέσεων; Με ανεργία στο 30%; Ποιοί θα πληρώνουν φόρους για να έλθει το πλεόνασμα; Οι άνεργοι; οι απολυμένοι; Οι κλειστές επιχειρήσεις;

Ξέρετε πότε θα γίνει “μη βιώσιμο” το χρέος; Όταν ξεπουληθούν τα πάντα και έλθει η ώρα για τις κατασχέσεις.Τότε, ακίνητη και κινητή περιουσία του δημοσίου αλλά και των ιδιωτών που θα είναι υποθηκευμένη στις χρεοκοπημένες τράπεζες, θα κατασχεθεί. Έτσι για να μην κοροϊδευόμαστε. Αυτό εννοούσαμε όταν μιλούσαμε για κατάσχεση “δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας”.

Ακόμα και το ναυάγιο στην συγχώνευση Eurobank – Εθνικής, αυτόν τον σχεδιασμό υπηρετεί. Μήπως θυμάστε ΠΟΙΟΣ το προκάλεσε;

Μα δεν υπάρχει ούτε ένας να τους απαντήσει όπως τους πρέπει;

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.