Ζήτω η Τραπεζική Δημοκρατία!


Γράφει ο Δευκαλίων

Επαναλαμβάνοντας την θέση της στήλης ότι εάν η κυβέρνηση γνώριζε από πριν ότι η συγχώνευση μεταξύ ΕΘΝΙΚΗΣ και EuroBank οδηγούνταν σε αποτυχία, τότε και σε συνδυασμό με τα όσα συνέβησαν στο Χρηματιστήριο προκύπτει μείζον πολιτικό πρόβλημα τουλάχιστον για τον υπουργό οικονομικών.  Ένα ακόμα πρόβλημα στα τόσα που έχουν προστεθεί στην πλάτη του υπουργείου οικονομικών (υποθέσεις Τ+3 και Τ+10, υπόθεση CDS, υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ).
Πρόβλημα που θα πρέπει να εξετάσουν οι αρμόδιες δικαστικές και πολιτικές αρχές. Εμείς μέχρι εκεί μπορούμε να το πάμε χωρίς να βάλουμε σε κίνδυνο την ζωή και την ευτυχία της οικογένειας μας και των αγαπημένων μας ανθρώπων. Και δεν είναι υπερβολή τα παραπάνω. Διαβάστε το αυριανό 15νθήμερο πολιτικό περιοδικό Hot-Doc και θα μας δικαιολογήσετε απόλυτα.
Εμείς απλά θα επισημάνουμε τα εξής: Θα γίνει η κατά τον νόμο έρευνα για να διαπιστωθεί πόσα από αυτά που αναφέρει το περιοδικό είναι αλήθεια και πόσα ψέματα. Θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.
Χωρίς να θεωρήσουν λοιπόν οι τακτικοί αναγνώστες της στήλης ότι παύουμε να υπηρετούμε την αλήθεια και γινόμαστε ριψάσπιδες και επισημαίνοντας ότι μείωσαν την σύνταξη των γερόντων κατά μερικά 50αρικα ευρώ προκειμένου να διασώσουν τις τράπεζες. Διάσωση που έχει στοιχίσει μέχρι σήμερα περίπου 350 δις ευρώ. Διάσωση που είχε σαν στόχο να περισώσει καταθέσεις το πολύ 160 δις ευρώ. Δηλαδή έστειλαν τον Ελληνικό Λαό στην ανέχεια ξοδεύοντας περίπου 350 δις ευρώ για να σώσουν 150 δις ευρώ καταθέσεις!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ζήτω η Τραπεζική Δημοκρατία!

  1. Ὁ/ἡ περικλης γράφει:

    Ζήτω !!!!!!!!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.