Μήπως τους είναι ζόρι η Πατρίδα;


hellas

Οι αδυσώπητοι και στυγνοί ολετήρες, τιμωροί γενικώς των Ενόπλων Δυνάμεων και των στελεχών τους, διεφθαρμένοι και ψεύτες, ανίκανοι και ισοπεδωτικοί, αντιμιλιταριστές και εκδικητικοί, πολιτικοί απατεώνες, κανονίζουν μέσω επιτροπών αδυσώπητων και εκτελούντων διαταγών γραφειοκρατών,…

…. να καταρτίσουν νέο μισθολόγιο ……

για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (πρίν από λίγους μήνες έφτιαξαν ένα εξευτελιστικό μισθολόγιο), με σκοπό να περικόψουν και άλλα κονδύλια από τις γλίσχρες αποδοχές των έντιμων στελεχών, κάνοντας έτσι τον βίο τους έτι περισσότερο αφόρητο στην κοινωνία και απαξιώνοντας εν ψυχρώ την τάξη αυτή.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ό σημερινός μισθός του Αρχηγού των ενόπλων Δυνάμεων ανέρχεται στο «δυσθεώρητο» ύψος των 1.780 ευρώ!

Μισθός απαξίωσης, εξευτελισμού, περιφρονητικός και ταπείνωσης που δεν καταδέχονται να λάβουν τα αποτυχημένα κομματικά στελέχη, που διορίζονται πάντοτε «αξιοκρατικώς» στις διάφορες κυβερνητικές θέσεις, οργανισμούς και άλλες πολλές τρύπες.

Όταν λοιπόν ό ΕΝΑΣ των Ενόπλων Δυνάμεων λαμβάνει αυτές τις αποδοχές, φανταστείτε το ύψος του μισθού σε στελέχη ολίγων χρόνων στην υπηρεσία και χαμηλών βαθμών.

Μισθοί πείνας και διάλυσης της οικογένειας.

Αυτή είναι η αμοιβή που επιβάλλουν και έτσι τους αντιμετωπίζουν οι κυβερνητικοί εταίροι εσωτερικοί τροϊκανοί, αυτούς που επιτελούν το ύψιστο καθήκον της υπερασπίσεως της Πατρίδας.

Μήπως τους είναι ζόρι η Πατρίδα;

syndesmos71

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.