Η μοναξιά του Άκη


Γράφει ο Πιτσιρίκος

Λίγο πριν την έναρξη της δίκη του στον Κορυδαλλό, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έστειλε 10 εξώδικες επιστολές στα μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου που εγκρίθηκαν οι αγορές για τα υποβρύχια και τα TOR-M1. Οι επιστολές απευθύνονται στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και τους Ευάγγελο Βενιζέλο, Κώστα Λαλιώτη, Θεόδωρο Πάγκαλο, Αλέκο Παπαδόπουλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, Γιώργο Ρωμαίο και Γιώργο Παπανδρέου, όπως και στους τότε επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι επιστολές είναι γραμμένες σε προσωπικό τόνο γιατί μπορεί τώρα ο Σημίτης, ο Βενιζέλος και τα άλλα παιδιά να κάνουν πως δεν ξέρουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο αλλά κάποτε ήταν κώλος και βρακί.

Φυσικά, το αίτημα του Άκη Τσοχατζόπουλου να καταθέσουν οι πρώην σύντροφοί του, ως μάρτυρες, απορρίφθηκε από την Δικαιοσύνη γιατί, αν εμφανιστεί ο Βενιζέλος στο δικαστήριο, θα καταρρεύσει η κυβέρνηση.

Είναι πια προφανές πως ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα το ΠΑΣΟΚ –έστω ως τίτλος- είναι για να κυβερνάει ο Σαμαράς και να μην πάει φυλακή ο Βενιζέλος.

Αν μπει σε δικαστήριο ο Βενιζέλος για μάρτυρας στη δίκη του Τσοχατζόπουλου, μπορεί να βρεθεί κάποιος δικαστής που θα μπει στο πειρασμό να τον καθίσει στο σκαμνί. Για πολλές υποθέσεις.

Σε συνέντευξή του στη Realnews, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δήλωσε πως δεν μπορούσε να αγοράσει τα υποβρύχια μόνος του, αφού υπάρχει διαδικασία και θεσμικά όργανα όπως το ΚΥΣΕΑ, αλλά αυτό το ξέρουμε όλοι, όπως ξέρουμε και ότι η υπόλοιπη παλιοπαρέα του Άκη στο ΠΑΣΟΚ φρόντισε να καλυφτεί άψογα, ώστε να βρεθεί μόνος ο Άκης στη φυλακή και να πιστέψει η πλέμπα πως αποδίδεται δικαιοσύνη.

Το μεγάλο λάθος του Άκη ήταν που δεν μίλησε και δεν απείλησε, πριν τον κλείσουν στη στενή.

Τώρα, αν μιλήσει, δεν θα ζήσει.

(Αν υπήρχε Δικαιοσύνη, θα έδινε αμνηστία στον Άκη Τσοχατζόπουλο, με την προϋπόθεση να κατονομάσει όλους τους συνεργούς του και όλα όσα γνωρίζει για τις μίζες σε πολιτικά πρόσωπα.)

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.