Απ’ τους Προέδρους (ΗΠΑ) στους…τρομοκράτες


Νικολαϊδης ΘανάσηςΤου Θανάση Νικολαΐδη 

ΟΣΒΑΛΝΤ(;) εφόνευσε Τζων Κέννεντι, αυτόν ο Ρούμπι που πέθανε(!) «μετ’ ου πολύ» από καρκίνο και το μυστικό δεν βρίσκεται σε…τάφους. Βρίσκεται σε μυαλά ελάχιστων που το κατείχαν έχοντας σχεδιάσει τη δολοφονία και κρατώντας μακριά απ’ το κόλπο τους εμπλεκομένους εκτελεστές(;). Απλά εξασφάλισαν τη σιωπή τους κι ακόμα δεν ξέρουμε ποιος σκότωσε τον Κέννεντι (και τον αδερφό του). Ακολούθησαν άλλοι 21 θάνατοι άσχετων, αλυσιδωτά, ύποπτοι και περίεργοι. Προς δόξαν των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και του λαού τους που το’ χαψε και δεν το’ ψαξε.

ΑΥΤΑ, στη χώρα των δολοφονημένων Προέδρων και δεν μιλάμε για τα χρόνια των καουμπόηδων της Άγριας Δύσης, αλλά του Αβραάμ Λίνκολ και δώθε. Τον πυροβόλησε (1865) φανατικός υποστηρικτής των Νοτίων κραυγάζοντας «Sic semper tyrannis!» (έτσι πάντα στους τυράννους!) κι ήταν ο δολοφόνος γνωστός, χειροπιαστός και γνήσιος.  Ο ΜακΚίνλεϊ δολοφονήθηκε (1901) στη Νέα Υόρκη από έναν αναρχικό πολωνικής καταγωγής (κι αν…θέλουμε το πιστεύουμε).

ΤΑ χρόνια πέρασαν και η Αμερική έγινε Λατινική, η Βόρεια ΗΠΑ, οι δούλοι Αμερικανοί πολίτες και οι μυστικές υπηρεσίες εκσυγχρονίστηκαν. Με τα μέσα της τεχνικής του περασμένου αιώνα και με τα ηλεκτρονικά της εποχής μας. Απέραντος χώρος παρακολούθησης υπόπτων και «υπόπτων», δίωξης και καταδίωξης πραγματικών ενόχων και φονιάδων με την προοπτική της ηλεκτρικής καρέκλας, αλλά και άσχετων.

ΕΔΩ, βέβαια, να παρατηρήσουμε επισημαίνοντας την αντίφαση. Στο «Σιδηρούν Παραπέτασμα» δεν ήξερες τι συνέβαινε και πόσους μυστικούς, πράκτορες και χαφιέδες διέθετε το «Σύστημα». Οι Δυτικοί επέμεναν πως ο «μαύρος φασισμός» κάλυπτε εγκλήματα και ενόχους στα ανελεύθερα καθεστώτα τους και ήταν το μείζον αντικομουνιστικό τους επιχείρημα. Για ν’ ανοίξουν οι πόρτες και να πέσουν τα τείχη, να γίνει ο κόσμος…Δυτικός, ο λεγόμενος «Ελεύθερος». Με το φακέλωμα ηλεκτρονικό αντί του «πρωτογόνου» με τον χαφιέ.

ΚΙ αν «εκεί» σου έκρυβαν την αλήθεια εξαφανίζοντας φονιάδες ανάκατα με αντικαθεστωτικούς, στη Δύση το φρόνημα παρακάμπτεται. Εκτός αν αποπνέει…τρομοκρατία. Κι από αλήθεια; Κρύβεται βαθιά, πλακωμένη από χιλιάδες ψέματα κι αγνώριστη, ασφυκτιώσα από φτιαχτά και κατασκευασμένα.

ΣΥΝΕΒΗ η (δολο)φονική έκρηξη, σήμανε συναγερμός, η Αστυνομία εκτελεί το καθήκον της, οι αστυνομικοί κάνουν σωστά τη δουλειά τους, ωστόσο…κανένας τους δεν είναι στο κόλπο. Αυτοί που είναι δεν φαίνονται, δεν αποκωδικοποιούνται, δεν θα πληρώσουν.

ΠΡΙΝ κλείσουμε, τι απαντάμε στο «γιατί δεν δολοφονούνται σημερινοί Πρόεδροι στις ΗΠΑ;». Γιατί είναι της «βιτρίνας» διακοσμητικά στοιχεία, χωρίς ισχύ και εισχώρηση στα ενδότερα, δράση και πρωτοβουλία.

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.