ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ


Panteion_University_old_buildingΑλήθεια, τι συμβαίνει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο; Το ίδρυμα βοά εδώ και καιρό για πρακτικές και συμπεριφορές που μάλλον πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά τον υπουργό Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλο διότι ο σύλλογος διδασκόντων μάλλον αδυνατεί. Όπως…

ανέφερε ο Βηματοδότης, αν και το γεγονός μεταφέρεται αναδρομικώς, είναι άξιο λόγου και προσοχής από τους αρμοδίους. Πρόκειται για την εξής ανακοίνωση συγκεκριμένου καθηγητή προς τους φοιτητές του που έγινε στις αρχές του μηνός: «Αύριο (1/4/2013) και ώρα 5 μ.μ. υπάρχει στο Πάντειο ένα συνέδριο για τη νομοθετική διαδικασία, όπου εγώ θα μιλήσω για τη νομοπαραγωγή στην ΕΕ. Διατάσσεστε όλο το Τμήμα να είστε παρόντες, διαφορετικά σας περιμένω του χρόνου να σας θερίσω. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Θα πάρω κανονικά παρουσίες… Ειδοποίησε και τους υπόλοιπους και περιμένω εκτέλεση διαταγής…».
ΠΗΓΗ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ

  1. Ὁ/ἡ Λιακαδα © γράφει:

    Ποιός είναι ο καθηγητής ;;; Ούτε καραβανάς να ήταν και να απευθυνόταν σε φαντάρους! Ακου , εκτέλεση διαταγής;;; Ειναι μάλλον εκτός τόπου και χρόνου το άτομο!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.