Αλήθειες η, ψέματα από τον Stranger?


StrangerLogoΠάνω που ετοιμαζόμουν να κλείσω και να πάω για ύπνο, μια ερώτηση στο FB με “ξύπνησε” ξαφνικά και το μάτι μου άστραψε.

Αφορμή ένα δημοσίευμα της Εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα, που παρουσιάζει ένα κείμενο θα έλεγα ανώνυμο αφού υπογράφεται με ψευδώνυμο, αυτό ήταν και το κίνητρο για να μπω να το δω, γιατί είναι κάτι που δεν το συνηθίζει η συγκεκριμένη εφημερίδα.

Πρόκειται για ένα κείμενο το οποίο κάνει μια ανάλυση γύρο από ένα ηχητικό ντοκουμέντο κάποιου “αγνώστου”, για επερχόμενη οικονομική καταστροφή και το δημοσιεύει για να “ενημερώσει” τον κόσμο: «Σε τριάντα μέρες η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει». Λίγες μέρες πριν το Πάσχα του 2013 και ενώ κάθε μέρα η ζωή στην Ελλάδα γίνεται όλο και πιο δύσκολη, ένας ατέλειωτος Γολγοθάς, ένα περίεργο ηχητικό ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε στις 10 Απριλίου στο διαδίκτυο, ήρθε να αναστατώσει και άλλο τον ήδη διαταραγμένο ύπνο των Ελλήνων. Τα όσα ακούγονται σε αυτό το ηχητικό παρουσιάζονται σήμερα (με κάθε επιφύλαξη) επειδή εάν επιβεβαιωθεί έστω και στο 1/100, μπορεί να αποτρέψει από καταστάσεις πανικού, υστερίας ή και μακελειού, σε περίπτωση ραγδαίων εξελίξεων. Ό,τι και αν γίνει, με όσα θα διαβάσετε παρακάτω μην τρομάξετε, μην πανικοβληθείτε, αλλά κρατήστε την ουσία του ηχητικού που αφορά την προετοιμασία σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.»  λέει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

Ψάχνοντας λίγο ανακάλυψα ότι όλα αυτά έχουν σχέση με ένα αρκετά γνωστό blog του διαδικτύου το “Κατοχηκά Νέα”

Στο βίντεο που σας παρουσιάζω, θα ακούσετε μια συνέντευξη του “αγνώστου” ο οποίος δηλώνει στον Πρόδρομο Κοφσανίδη ότι είναι ο διαχειριστής του “Κατοχηκά Νέα”.

Διατηρεί ετικέτα στο blog με το όνομα Stranger, λινκ του οποίου μπορείτε να δείτε: Stranger- Ήρθε Η Ώρα

Δεν θέλω να φοβίσω κανέναν, αλλά δεν ξέρω και τι μας περιμένει.  thiva post.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Αλήθειες η, ψέματα από τον Stranger?

  1. Ὁ/ἡ seekandfound γράφει:

    Χωρίς καν να ακούσω το ηχητικό μόνο και μόνο επειδή αναφέρεις την Ελεύθερη Ώρα και τα Κατοχικά Νέα, είναι ψέματα.
    Άκρατη συνομοσιολογία, καταστροφολογία , εξωγήινοι, αντίχριστοι , νεφελείμ και διαφόρων ειδών μπαρούφες σε καθημερινή βάση και μόνιμη διάψευση.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.