Όχι στην κοινωφελή εργασία. Ναι στην παραγωγική εργασία.


Ακούμε πάλι για χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν μέσων των προγραμμάτων της κοινωφελούς εργασίας.

Αντί της κοινωφελούς εργασίας, η οποία για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους δεν είναι τίποτα περισσότερο από την εκπαίδευση των Ελλήνων στην λαμογιά και στην τεμπελιά υπό την σκεπή του δημοσίου, θα έπρεπε το Κράτος να επιδοτεί την παραγωγική εργασία.

Αν υπάρχουν λεφτά, αυτά πρέπει να δοθούν ως επιδότηση στο μεροκάματο σε όποιον Έλληνα πάει να δουλέψει στα χωράφια της Μανωλάδας, σε κάποιο εργοστάσιο, στα ξενοδοχεία, στα βερίκοκα, Κτλ Κτλ.

Αλλά και τα επιδόματα ανεργίας για άτομα κάτω των 45 ετών θα πρέπει να σταματήσουν να δύνονται.

Πχ. Κάποιος που δουλεύει για πέντε έξι μήνες σε ένα ξενοδοχείο, δεν θα πρέπει μετά να επιδοτείτε από το ταμείο ανεργίας για τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου, αλλά θα πρέπει να πηγαίνει τον χειμώνα στις ελιές ή στην Μανωλάδα ως επιδοτούμενος αγροτικός εργάτης, αν δεν πάει δεν θα πάρει επίδομα ανεργίας.

Η κοινωφελή εργασία, όπως και τα προγράμματα δήθεν απόκτησης εργασιακής εμπειρίας παλαιότερα στους δήμους και σε διάφορες άλλες θέσεις του δημοσίου εθίζουν και εκπαιδεύουν τους νέους στο αραλίκι και στην ανευθυνότητα του Δημοσίου.

Αν πράγματι θέλουμε να αποκτήσουμε μια μακροχρόνια παραγωγική οικονομία στηριζόμενη σε ελληνικά χέρια, αλλά και αν θέλουμε να παραμείνουν οι νέοι στην Ελλάδα, θα πρέπει να επιδοτούμαι τα μεροκάματα αυτών που δουλεύουν στην ιδιωτική οικονομία, γενικός!!!

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.