Σκόντο… 167.666,63 €


Γιώργος Παπαχρήστος (NEA): … Απολογούμαι. Εσφαλα. Οικτίρω εαυτόν. Κατάπια αμάσητη μια πληροφορία που μου έδωσαν ότι το ταξίδι του Γιώργου, του global Γιώργου, στις αρχές του ’12 στην Κόστα Ρίκα κόστισε περί τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ, και το αποτέλεσμα ήταν ότι… «εσκοτίσθη ο ήλιος και εσχίσθη το καταπέτασμα του ναού μέσον»! 

Ο Γιώργος ζήτησε εξηγήσεις από τον Βαγγέλη, ο Βαγγέλης αρνήθηκε να παράσχει την οποιαδήποτε κάλυψη στον Γιώργο, οι άνθρωποι του Γιώργου το έριξαν στο… τσάμικο, ότι το ταξίδι στην Κόστα Ρίκα κόστισε μόνο είκοσι χιλιάδες και άρα σκοπίμως, και με προφανή πρόθεση να απαξιώσουν τον Γιώργο ηθικά και πολιτικά, πρόσθεσαν (εγώ δηλαδή και όσοι με αναπαρήγαγαν) ένα μηδενικό στα είκοσι χιλιάρικα – ένας χαμός! 

Ημέρες που, είναι και πριν μεταλάβω μεθαύριο, έχω να πω ότι όλο αυτό προκλήθηκε από τη λάθος ανάγνωση από την πηγή μου ενός τιμολογίου από αυτά που σωρηδόν φτάνουν από παντού στην Ιπποκράτους. Οντως το ταξίδι αυτό, το συγκεκριμένο, δεν κόστισε διακόσιες χιλιάδες. Αλλά ούτε και είκοσι. Κόστισε 32.333,37 ευρώ για τον Γιώργο και την ακολουθία του (Ζιώγας, Σαββίδης, Λάμψα, Φουντζόπουλος και δύο αστυνομικοί). Είναι λίγα χρήματα για ένα κόμμα που δεν έχει να πληρώσει ούτε το 1/4 του μισθού των υπαλλήλων του; Για να ξέρουμε γιατί μιλάμε δηλαδή…

greki-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.