Αφιερωμένο στον δήμαρχο Λαγκαδά και στο Mega channel


Άκουσα χθες χαρούμενους το κανάλι της διαπλοκής και τον δήμαρχο Λαγκαδά να ανακοινώνουν ότι άλλοι 70 νέοι θα φύγουν από την Ελλάδα.

Βέβαια, δεν ήταν το άρθρο γραμμένο για τον δήμαρχο Λαγκαδά και το Mega channel, ήταν γραμμένο για τους τοπικούς άρχοντες του Ρεθύμνου, όμως όπως και να το δούμε, δεν υπάρχουν πλέον Έλληνες πολιτικοί οι οποίοι να μπορούν να σχεδιάσουν τίποτα περισσότερο, πέραν από Πλακοστρώσεις και αναπλάσεις στις πλατείες, αυτός είναι και ο λόγος που χαίρονται, αντί να ντρέπονται που σπρώχνουν τους νέους Έλληνες εκτός Ελλάδας, πάντα βεβαίως από κοντά και το προδοτικό κανάλι της διαπλοκής.

Ήταν γραμμένο για τους τοπικούς άρχοντες του Ρεθύμνου, όμως ταιριάζει και στον δήμαρχο Λαγκαδά.

Οι τοπικοί άρχοντες του Ρεθύμνου εξάγουν τους Έλληνες και εισάγουν αλλοδαπούς.

Σε αυτήν την Ελλάδα τις πλήρους πνευματικής ανεπάρκειας του συνολικού ξεπεσμού και της καθολικής επικράτησης της ελαφρότητας των  μικρομεσαίων χωρίς όραμα μυαλών, δεν μου είναι καθόλου έκπληξη το γεγονός ότι αυτοί που επί σειρά ετών απέτυχαν να οργανώσουν μια στερεή τοπική οικονομία που θα εξασφάλιζε θέσεις εργασίας και παραμονή των νέων στον τόπο τους, σήμερα παίρνουν πρωτοβουλίες για να εξάγουν ως μετανάστες τους πολίτες του Ρεθύμνου.

Αντί να οργανώσουν οι άρχοντες του Ρεθύμνου την οικονομία και τις εξαγωγές του τόπου μας, οργανώνουν την μεταναστεύσει των νέων.

Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση και ντράπηκα ως Έλληνας, ακούγοντας στο ράδιο τους τοπικούς άρχοντες του Ρεθύμνου να χαίρονται αντί να ντρέπονται, γιατί τους ζήτησαν οι αντίστοιχες τοπικές αρχές της περιφέρειας Freuedenstadt της Γερμανίας να τους στείλουν συγκεκριμένων προδιαγραφών και εξειδίκευσης προσωπικό για να επανδρώσουν συγκεκριμένες θέσεις εργασίας της περιοχής τους.

Αυτοί οι ίδιοι τοπικοί φορείς που διοργανώνουν την μεταναστεύσει των Ελλήνων στο εξωτερικό, είναι οι ίδιοι που προωθούν διευκολύνουν και υποστηρίζουν την αύξηση των ξένων λαθρομεταναστών στο Ρέθυμνο και στην Ελλάδα γενικότερα και αυτό δεν γίνεται μόνο σε επίπεδο Ρεθύμνου, δυστυχώς βλέπομαι να έχουν την ίδια αντεθνική συμπεριφορά και τα περισσότερα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια τα οποία από την μια πλευρά σπρώχνουν τους Έλληνες στο εξωτερικό και ταυτόχρονα υποστηρίζουν μετά μανίας την αύξηση των λαθρομεταναστών.

Στην Κρήτη έπεσαν πάρα πολλά λεφτά των ευρωπαϊκών κονδυλίων, τα οποία αντί να τοποθετηθούν σε έργα ουσίας όπως είναι ο ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο που θα βοηθούσαν την ουσιαστική ανάπτυξη, κατακερματίστηκαν σε πανάκριβες αναπλάσεις πλακοστρώσεις, σε κατσικόδρομους προς τα βουνά και ασφαλτόδρομους προς την κορφή του Ψηλορείτη και κατασπαταλήθηκαν ανούσια σε ένα  πολιτικο-εργολαβικό πλιάτσικο, αφήνοντας έτσι την Κρήτη χωρίς σύγχρονο δρόμο και αεροδρόμιο, τώρα, οι ίδιοι θα δώσουν την κατασκευή του ΒΟΑΚ στους γερμανούς, οι οποίοι θα τοποθετήσουν διόδια έξω από κάθε πόλη της Κρήτης, αρμέγοντας την τοπική οικονομία για τα επόμενα 40 χρόνια.

Κάπως έτσι έπραξαν αυτοί που τώρα διοργανώσουν την φυγή των νέων και στο θέμα της πραγματικής οικονομίας, αντί να οργανώσουν την επιμήκυνση του  τουρισμού και την παραγωγική βάση του πρωτογενή τομέα προς μια σύγχρονη ανταγωνιστική και εξαγωγική κατεύθυνση, αυτοί οργάνωναν τους κομματικούς συνεταιρισμούς τους οποίους χρησιμοποιούσαν ως εκτροφείο κομματικών στελεχών.

Σήμερα το βιολογικό  λάδι από την εμπόλεμη Παλαιστίνη πωλείτε προς 16 Ευρώ στην Γαλλία και το Ρεθυμνιώτικο μένει στα αζήτητα, όπως και η γραβιέρα της ένωσης Ρεθύμνου η οποία ευτυχώς που διαμοιράζετε στους απόρους για να μην πεταχτεί στα σκουπίδια.

Αλλά ας επανέλθω στο θέμα της μετανάστευσης, αν είναι να κατευθύνουν οι ηγέτες και οι τοπικοί άρχοντες τους Έλληνες προς το εξωτερικό, ποιός ο λόγος να σωθεί η οικονομία της Ελλάδος και  για ποιούς να σωθεί, για τους πακιστανούς;

Πάντως, όταν θέλουμε να αντιγράφουμε τους υπόλοιπους της Ευρώπης, ας τους αντιγράφουμε παντού, όπως είδαμε αυτοί απευθύνθηκαν στους εδώ τοπικούς άρχοντες ζητώντας μετανάστες, ομοίως και εμείς αν δεν ήμασταν άμυαλοι και χαζοπροεδευτικοί θα έπρεπε να απευθυνθούμε στον περιφερειάρχη του βόρειου Πακιστάν να μας έστελνε ειδικευμένο και μορφωμένο προσωπικό, για να καθαρίζει τα παμπρίζ στα φανάρια εφόσον αυτό το επάγγελμα ανθίσει στην Ελλάδα.

Προ ημερών, η αριστεροαλλήθωρη δημοσιογράφος του Σκάι Ευα Αντωνοπούλου, διατύπωσε την σύγχρονη άποψη ότι δεν παίρνουν οι μετανάστες τις δουλειές των Ελλήνων, γιατί αυτή ποτέ δεν έχει δει Έλληνες να καθαρίζουν τα παμπρίζ στα φανάρια, λες και αποτελεί ο καθαρισμός των παρμπρίζ στα φανάρια επάγγελμα του πολιτισμένου κόσμου, λίγο ακόμη και θα ανοίξει και κανένα ΙΕΚ με αυτό το αντικείμενο σπουδών.

Κάποιος πρέπει να μας απάντηση, θέλουμε να μια σύγχρονη ευρωπαϊκή οικονομία και κοινωνία, ή μια τριτοκοσμική οικονομία και κοινωνία, γιατί αυτά πάνε μαζί.

Αν θέλουμε μια σύγχρονη οικονομία και κοινωνία τότε χρειαζόμαστε και πρέπει να εισάγουμε επιστήμονες και υψηλής εξειδίκευσης εργατικό προσωπικό όπως ζήτησαν οι Γερμανοί από το Ρέθυμνο ή τουλάχιστον να κρατήσουμε τους δικούς μας ειδικευμένους εδώ, αν θέλουμε μια τριτοκοσμική οικονομία και κοινωνία, τότε ναι, χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερους πακιστανούς να αρμέγουν χειρονακτικά με χέρια γεμάτα ηπατίτιδα τα πρόβατα, χρειαζόμαστε  φτηνές νοσοκόμες  χωρίς κάρτα υγείας που θα ξεσκατίζουν χωρίς γάντια τους γέρους, χρειαζόμαστε πετράδες να φτιάχνουν σοκάκια, χρειαζόμαστε προσωπικό για τα παμπρίζ στα φανάρια, στις Ινδίες υπάρχουν και οδοντιατρεία υπαίθρια στα πεζοδρόμια, ας αντικαταστήσουμε και τα ταξί με τρίκυκλα ποδήλατα όπως στην ανατολική Ασία, ας συνεχίσουμε να μετατρέπομε το κέντρο της Αθήνας σε Ισλαμαμπάντ, ας συνεχίσουμε να γεμίσουμε τις πλαζ με τριτοκοσμικούς μικροπωλητές σαν κινητά περίπτερα, και μετά ας ονειρευόμαστε και υψηλής αξίας Τουρισμό.

Εν κατακλείδι, ως λαός με φτηνή συνείδηση, είναι φυσικό σε όλα να επιλέγουμε το φτηνό, είτε αυτά είναι εργατικά χέρια, είτε είναι φαγητό, είτε είναι προϊόντα, είτε είναι αυτοκίνητο, είτε είναι τουρίστες, γενικός έχουμε μια ροπή προς την φτήνια.

Αν και αριστερός, όχι όμως αριστεροαλλήθωρος, ο δημοσιογράφος του Mega channel Μανώλης Αναγνωστάκης συνηθίζει να λέει: “Δεν αλλάζουμε χώρα, θα αλλάξουμε την χώρα “  ας τον ακούσουν οι τοπικοί άρχοντες, ίσως έτσι αντιληφθούν ποιός ακριβώς είναι ο πραγματικός λόγος και ρόλος τους απέναντι στην κοινωνία.

Διαφορετικά σε 10-15  χρόνια από σήμερα θα υπάρχουν δύο κόμματα στην βουλή, το ένα θα είναι το κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων που θα φτιάχνει νομοσχέδια για το τσαντόρ και την μπούργκα και το άλλο θα είναι η τότε ακροδεξιά μέλλος της οποίας θα είναι και ο γιός του Τσίπρα, που θα αντιτίθεται στην μπούργκα και στο τσαντόρ, εκτός και ας νομίζουμε ότι θα μετατρέψει ο Τσίπρας τους ιμάμηδες, σε συντρόφους.

Ξέρει κάποιος καμιά θρησκεία , κανέναν πολιτισμό, καμιά ιδεολογία που να μην εξαφανίστηκε ή να μην συρρικνώθηκε ερχόμενη σε επαφή με το Ισλάμ;

Από το 57 μουσουλμανικά κράτη, κανένα δεν έχει πραγματική δημοκρατία.

Αν μας αρέσει η σημερινή κατάσταση της Ελλάδος, τότε ας διώξουμε ακόμη μερικούς Έλληνες στο εξωτερικό και να φέρουμε ακόμη μερικούς λαθρομετανάστες.

Αν σκεφτούμε ότι προϋπάρχαμε ως οργανωμένος πολιτισμός κατά τουλάχιστον 1500-2000 χρόνια των Τούρκων ή των Γερμανών, λογικά σήμερα θα έπρεπε να ήμασταν αριθμητικά τουλάχιστον δύο φορές περισσότεροι από αυτούς, δυστυχώς όμως, έχουμε αυτήν την τάση ως λαός να αφομοιωνόμαστε και να θαυμάζουν οτιδήποτε αρκεί να μην είναι ελληνικό, αυτός είναι και ο λόγος που με τόση ευκολία εγκαταλείπομε την Ελλάδα στην πρώτη δυσκολία.

Ο Φουρφουράς.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Αφιερωμένο στον δήμαρχο Λαγκαδά και στο Mega channel

  1. Ὁ/ἡ seekandfound γράφει:

    Γνωστός και μη εξαιρετέος γραφικός ο δήμαρχος Λαγκαδά.
    Δημαρχία δε θα ξαναδεί ούτε στον ύπνο του.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.