ΑΠΕΡΓΙΕΣ – ΣΥΣΤΗΜΑ MINORITY REPORT!


Καταπληκτικό. Μη μου πείτε όταν βλέπατε τη παραπάνω ταινία που βασιζόταν σε βιβλίο του Φ.Ντικ πως είχατε φανταστεί πως θα εφαρμοστεί στη πατρίδα μας σε άλλο επίπεδο εντελώς. Στη σχετική ταινία οι προγνώστες άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες πρόβλεψης εγκλημάτων έδειχναν ένα ύποπτο για κάποιο έγκλημα που θα γίνει στο μέλλον και τον τσάκωναν πριν καν περάσει σαν ιδέα από το μυαλό του!

Στη μνημονιακή Ελλάδα έχουμε φτιάξει ένα κυβερνητικό σχήμα το οποίο είναι γεμάτο έμπνευση και εφαρμόζει ακριβώς αυτό το σύστημα στις απεργίες! Οι προγνώστες ψυλλιάζονται πότε και από ποιους θα γίνει μια απεργία και τους στέλνουν χαρτιά επιστράτευσης προκαταβολικά καλού κακού, για να αποφευχθεί η  ίδια η απεργία, που μάλλον θα γίνει, στο μέλλον και μάλλον θα προκαλέσει τα εξής προβλήματα κι ίσως θα έχει τις τάδε επιπτώσεις. Πρέπει να είναι και το πρώτο πείραμα παγκοσμίως τέτοιου συστήματος.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως στα τυραννικά καθεστώτα π.χ. δικτατορίες οι απεργίες μπορούν να απαγορεύονται με το έτσι θέλω. Γνωρίζαμε επίσης πως στα δημοκρατικά καθεστώτα οι απεργίες είναι ένα συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα χωρίς προϋποθέσεις του τύπου “ναι, αλλά.. σε περίπτωση που” κλπ. Τώρα στην Ελλάδα πάντα καινοτόμοι εφαρμόζουμε ένα νέου τύπου σύστημα το οποίο είμαι βέβαιη θα βρει μιμητές και στους γείτονες σύντομα.

Τα σχετικά Υπουργεία έχουν ηλεκτρονικούς πίνακες που συνδέονται κατ΄ευθείαν με τους μνημονιακούς προγνώστες, τους δημοσιογράφους και την αγανακτισμένη κοινή γνώμη και στοχοποιούν τους δολοφόνους της ησυχίας μας και της τάξης μας πριν προλάβουν και προχωρήσουν στην αποτρόπαια κίνηση που ονομάζεται απεργία!

Στη περίπτωση της απεργίας των καθηγητών υπάρχει και το εξής καταπληκτικό. Η κυβέρνηση φροντίζει να μην καταστραφεί το κατεστραμμένο μέλλον των μαθητών και η γονείς βγάζουν μια ανάσα ανακούφισης που τα παιδιά τους είναι προστατευμένα από το κάθε τυχάρπαστο που θέλει να πάρει στα χέρια του τη χαρά της καταστροφής. Τι κράτος πολιτισμένο μπορεί να είναι αν αφήσουμε το καθένα να καταστρέφει τους νέους και να τους εξασφαλίζει ένα τίποτα για το μέλλον. Αυτό είναι κυβερνητικό έργο. Αλίμονο αν η καταστροφή μπορούσε να γίνει από οποιονδήποτε. Ζούγκλα είμαστε?

Οι προγνώστες ετοιμάζονται για την απεργία των συνταξιούχων. Επειδή είναι δύσκολη περίπτωση γιατί δεν εργάζονται ώστε να τους στείλεις φύλλο επιστράτευσης στα σπίτια, τα ΚΑΠΗ και τους οίκους ευγηρείας, σχεδιάζεται ένα άλλο πλάνο. Σε περίπτωση που κινητοποιηθούν και προκαλέσουν αναταραχές στη κυκλοφορία των οχημάτων, των καθώς πρέπει πολιτών που θα πηγαίνουνουν στη δουλειά τους, θα απαγορεύεται ρητώς η χορήγηση οποιασδήποτε ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε άτομα ηλικίας άνω των 60.

Το επόμενο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας που θα εφαρμοστεί στο πρωτοπόρο πειραματόζωο που λέγεται Έλληνας θα είναι πιθανότατα η παραγωγή του soylent green για τη σίτιση του φτωχοποιημένου μέρους του λαού. Τι είναι το soylent green? Μη βιάζεστε όλα μπροστά μας είναι!

vasiliskos2

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.