Η συγγνώμη του Λιάτσου στον Πάνο Καμμένο: Έγραφα ψέμματα προεκλογικά.


ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

Δικαίωση Καμμένου κατόπιν …εκλογών!

Πριν τις διπλές εκλογές του 2012, Μάιο και Ιούνιο, ο Αιμίλιος Λιάτσος εξέδιδε την εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή & 13».
Κατά το κρίσιμο διάστημα της προεκλογικής μάχης η «Παρασκευή & 13» ξεκίνησε πρωτοσέλιδες επιθέσεις σε βάρος του Πάνου Καμμένου και της συζύγου του Ελένης Τζούλη.
«ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ», «Π. Καμμένος: έπαιξε 9,5 δισ. δρχ», «Κέρδισε 1 δισ. δρχ στη Σοφοκλέους», «κατηγορήθηκε το 1996 για απιστία σε βαθμό κακουργήματος», «Η σύζυγος Ελένη Τζούλη έχει καταδικαστεί για πλαστογραφία σε φυλάκιση 2 ετών». Αυτοί ήταν μερικοί από τους πρωτοσέλιδους τίτλους της εφημερίδας.
Η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη με αποτέλεσμα ο κ. Λιάτσος να βγει και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τη σύζυγό του.
Τα πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ της «Παρασκευής & 13», «είναι εξ ολοκλήρου ψευδή
και αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δημοσιεύτηκαν από εσφαλμένη πληροφόρηση» δηλώνει ο Αιμίλιος Λιάτσος. «Ζητώ συγγνώμη από τον κ.Πάνο Καμμένο και από τη σύζυγό του κ. Τζούλη Καμμένου, για όλα τα ανωτέρω δημοσιευθέντα και δηλώνω ότι δεν είχα πρόθεση να θίξω την τιμή και την υπόληψή τους», καταλήγει ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ.

loutraki1

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ Η συγγνώμη του Λιάτσου στον Πάνο Καμμένο: Έγραφα ψέμματα προεκλογικά.

 1. Ὁ/ἡ ΔΗΜΗΤΡΗΣ γράφει:

  Με αυτά και αυτά που έγραφες δημοσιογραφίσκο της πλάκας πήρες το πτυχίο της εδραίωσής σου στην ΕΡΤ.
  Τώρα μπορείς άνετα και ανερυθρίαστα να ζητάς όσες συγνώμες θέλεις.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ γράφει:

  Το να είσαι ένας δημοσιογραφίσκος της πλάκας, το να γράφεις και να διαδίδεις ψέμματα και να σπιλώνεις ανθρώπους, με τα ψέμματά σου αυτά να κερδίζεις ανάξια υψηλόβαθμη θέση στο Δημόσιο σαν επιβράβευση των “αόκνων προσπαθειών” σου και εκ των υστέρων να ζητάς συγνώμη από όσους διέσυρες με τα ψέματά σου αυτό πως λέγεται;;;;;;;;;

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

  Το χειρότερο δεν είναι ότι είπες ψέματα Λιάτσο. Το χειρότερο είναι ότι το έκανες για την επιρροή του εκλογικού σώματος. Κορόιδεψες δηλαδή συνειδητά τον Έλληνα ψηφοφόρο άρα φέρεις ευθύνη για παραποίηση του εκλογικού αποτελέσματος.
  Και αφού δεν είχες σκοπό να θίξεις την τιμή και την υπόληψη κανενός, αντί για συγνώμη, να δημοσιεύσεις την “πηγή” που σε πληροφόρησε με τις δήθεν ψευδείς και αναληθείς πληροφορίες που δημοσίευσες από “εσφαλμένη πληροφόρηση”.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.