Πάντα τα φασιστικά κόμματα χρειάζονται και τα ιδιώνυμα νομοσχέδια.


Πάντα τα φασιστικά καθεστώτα και τα φασιστικά κόμματα χρειάζεται τα ιδιώνυμα νομοσχέδια, ακριβώς γιατί ως φασίστες που είναι τα ίδια, δεν μπορούν να αφομοιώσουν το αυτονόητο ότι το έγκλημα κατά της ζωής ενός ανθρώπου έχει την ίδια αξία, άσχετα αν γίνεται για λόγους τιμής, από ρατσισμό ή από ληστεία.

Αυτό βέβαια θα πρέπει να είναι αυτονόητο και για όλες της παραβατικές πράξεις.

Για έναν γνήσιο δημοκρατικό κόμμα, εν αντιθέσει με το φασιστικά κόμματα, δεν θα έπρεπε να έχει καμιά σημασία ο λόγος για τον οποίο γίνεται ο εμπρησμός ενός καταστήματος.

Ο λόγος που τα φασιστικά κόμματα της Ελλάδος χρειάζονται ως ιδιώνυμες τις παρανομίες που κακώς γίνονται εναντίων των αλλοδαπών, είναι γιατί θέλει να μένουν οι δικιές τους παρανομίες εκτός νομικού πλαισίου.

Έχει άλλη αξία για τα φασιστικά κόμματα της Ελλάδας το κατάστημα του αλλοδαπού που μπορεί να έκαψαν κάποιοι με ρατσιστικά κριτήρια και έχουν άλλη αξία τα καταστήματα των Ελλήνων που καίνε οι ίδιοι για πολιτικούς λόγους.

Ο λόγος που η φασίζουσα αριστερά τύπου ΔΗΜΑΡ χρειάζεται την διαφορετική νομική μεταχείριση των εγκλημάτων εναντίων των Ελλήνων, είναι γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι η ίδια που έχει στραφεί εναντίον των συμφερόντων των Ελλήνων.

Δικαίωμα να κάνουν αστεία για τον Χίτλερ εντός της Βουλής έχουν μόνο οι “αριστεροί”, δικαίωμα να κάνουν πλάκες με τα Γκουλάγκ  έχουν μόνο οι “αριστεροί”.

Ο μεγαλύτερος φασισμός που υπάρχει χρόνια τώρα στην Ελλάδα, είναι ο αυτοπροσδιορισμός της πασοκοκρατίας, ως “δημοκρατική παράταξη”, λες και τα υπόλοιπα κόμματα δεν είναι δημοκρατικά.

Βέβαια, τελικά η ΝΔ θα το ψηφήσει το νομοσχέδιο, αφού και αυτή είναι χρόνια τώρα ένα πασοκοποιημένο καθεστώς.

Στην Ελλάδα έχουμε πολλά κόμματα, έχουν όμως όλα κοινή ιδεολογία, τον πασοκισμό.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σας έχει ζωή, μέχρι την ημέρα που ένας προβοκάτορας μουσουλμάνος θα δηλώσει ψευδώς, ότι ένας Δωδεκάχρονος του έσκισε το Κοράνι.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Πάντα τα φασιστικά κόμματα χρειάζονται και τα ιδιώνυμα νομοσχέδια.

  1. Ὁ/ἡ ls γράφει:

    Ο όρος πασοκισμός, εκτός από ένα καθαρό μακιαβελικό τρόπο του πολιτεύεσθαι, έφτασε να χαρακτηρίζει και μια ολόκληρη νοοτροπία, με ό,τι χειρότερο, ό,τι πιο χυδαίο, διέθετε ο ΄Ελληνας, που σάρωσε την ελληνική κοινωνία, με την μορφή λαίλαπας! Αν σε θέματα κοινωνικής αντίδρασης ισχύει ο νόμος της αδράνειας, είναι προφανές πως θέλουμε χρόνο για την…αποθεραπεία μας, την αλλαγή νοοτροπίας, ώστε να ξαναγίνουμε κοινωνικά άτομα, που θα ξαναπάρουμε τη τύχη μας στα χέρια μας και θα συστήσουμε κοινωνικά κινήματα, για την προστασία της Δημοκρατίας, από το …παρακράτος της κυβέρνησης, των πολιτικών κομμάτων και της ΕΕ!

    Προκαταβολικά, επειδή λόγω ιδιοσυγκρασίας, δεν συνηθίζω να κολλάω στο πρόβλημα, αλλά στην επίλυσή του, η λύση που διαβλέπω για απεμπλοκή από κάθε τι αρρωστημένο στην οικονομία και στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. Ο άλλος τρόπος είναι η επανάσταση.

    Όταν ανοίξει ο διάλογος για το μείζον αυτό ζήτημα, της αποκατάστασης της λαϊκής κυριαρχίας σε επίπεδο κοινωνίας, θα έχει σημάνει και η ώρα της ίασής μας και της ετοιμότητάς μας για να ανατρέψουμε την αφύσικη αυτή κατάσταση. Οι αντιρατσιστικοί νόμοι απλά επιδεινώνουν το πρόβλημα, της όλο και λιγότερης δημοκρατίας. Απόδειξη της αναξιότητας του πολιτικού συτήματος1 Υπομονή λοιπόν!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.