… η Βουλή χτενίζεται.


 Θεόφιλος Αιγινήτης   Ζωγράφος-Συγγραφέας

Θεόφιλος Αιγινήτης

…εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ…

μη την πεις την παροιμία μου βάζει τις φωνές η γυναίκα μου γιατί θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα.

Καλά, καλά …και η Βουλή χτενίζεται.

Δε βλέπεις ρε γυναίκα τον κόσμο γύρω σου που έχει φτάσει στα όρια της αντοχής του; Δε βλέπεις πως μας έχουν πνίξει στους φόρους; Δε βλέπεις τη φοβερή ανεργία ιδίως στους νέους και οι φωστήρες της Βουλής αντί να ασχολούνται με όλα αυτά ασχολούνται με το τι μπλουζάκι θα φορέσουν οι κυρίες εκεί μέσα, αν οι βουλευτές μπορούν να μπαίνουν στη Βουλή με τα κουμπούρια τους και αν μπορώ εγώ να ρίξω ΤΕΖΑ στα μυρμήγκια που μαζευτήκανε στην κουζίνα, (είναι και μαύρα) και κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ρατσιστής θα με κατηγορήσουν επιπλέον πως έχω εχθροπάθεια και προβαίνω σε γενοκτονία έναντι των μυρμήγκων !

Για τα κουμπούρια δε θα μπορούσε ο πρόεδρος της Βουλής να βγάλει μια εγκύκλιο, να λέει πως απαγορεύεται η κουμπουροφορία μέσα στη Βουλή και εκεί να τελείωνε όλη η ιστορία;

Μαζεύτηκε όμως όλη η προπαγάνδα της παραπληροφόρησης και άρχισαν να μιλάνε αν πρέπει ή δεν πρέπει να παίρνουνε οι βουλευτές μαζί τους τα σιδερικά, αν έχει σχέση η ΧΑ με ναζιστικά κόμματα άν, αν, μας μπουρδουκλώνουνε και μας βάζουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας!

Όσο φοβούνται αυτοί, ιδίως ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΧΑ πως θα τους κόψει τη σούπα, άλλο τόσο τη φοβάται και ο κάθε πολίτης γιατί δεν ξέρει τι μεταλλάξεις θα έχει αύριο.

Δεν καταλαβαίνουν πως όσοι την ψηφίσουνε, θέλουν να απαλλαγούν από την νεφελώδη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και τις επικίνδυνες συνιστώσες του; Δεν το βλέπουν πως ο πολίτης  θέλει να γλυτώσει από τους λαθρομετανάστες με τα καλάσνικοφ και να κυκλοφορεί ελεύθερος; Δε βλέπουν πως ο λαός βαρέθηκε πλέον αυτούς τους πολιτικούς που συνεχώς τον εμπαίζουν;

Δεν καταλαβαίνω όμως την χωρίς περιορισμούς υποστήριξη σε κάθε ξένο που δείχνουν οι αριστεροί θολοκουλτουριάρηδες του ΣΥΡΙΖΑ, που ρίχνουν όλα τα δίκια στους ξένους και στους Έλληνες κανένα.

Δε μιλάω για τους φιλήσυχους μετανάστες που προσπαθούν έντιμα να βρούν κι’ αυτοί μια θέση στον ήλιο. Θύματα είναι κι’ αυτοί της παγκοσμιοποίησης.

Όμως ο ποντικός στη τρύπα του δε χώραγε κουβάλαγε και κολοκύθες.

Είναι η τρίτη φορά που καταφεύγω στις σοφές ελληνικές παροιμίες για να στηλιτεύσω την ασφυκτική κατάσταση που μας έχουν φέρει οι πολιτικοί μας άρχοντες και να βγάλω τ’ άχτι μου.

Αυτοί δεν είναι άρχοντες, αλλά λύκοι που τους βάλαμε να φυλάνε τα πρόβατα. Έ τώρα εδώ που τα λέμε δεν είμαστε και μείς πρόβατα έχουμε και λίγο λύκο μέσα μας. Θα μου πείτε ενδεχομένως πως αυτά που σας λέω είναι κολοκύθια στο πάτερο, αλλά να ξέρετε πως αγάλι αγάλι κότα μου κι’ εγώ σε μαγειρεύω σκέφτονται όλοι αυτοί που μας έβαλαν σ’ αυτά τα ανεφάρμοστα μνημόνια και μας έχουν χώσει σα λαό στα κρεματόρια της εξαΰλωσης.

Καλές είναι οι αγάπες και τα λουλούδια της αλληλεγγύης, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την παροιμία που λέει αγάπα το γείτονά σου,  αλλά μη γκρεμίζεις και το φράχτη !

tonoikaipnevmata

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.