Φίλη μου iSUPER βγάλε τον σκασμό.


γραφει ο αρισταρχος

ζαλογγοΌλα άλλαξαν τα τελευταία τρία χρόνια. Το μέσα έγινε έξω, το μπρος πίσω, το πάνω κάτω και η κανονική γραφή αναγραμματισμός.

Βγήκε  λοιπόν η φίλη μου iSUPER στα κανάλια και άρχισε με την ιδιότητα του “επιστημονικού” ιστορικού να αναμοχλεύει και να επεξηγεί τα ιστορικά μας αναθήματα. Την άκουσα στην επιμονή της περί “επιστημονικού” και θυμήθηκα κάποιον που πολέμησε με μανία το ανιχνευτικό σεισμών κατασκεύασμα ΒΑΝ χρησιμοποιώντας σε συνεχή βομβαρδισμό την λέξη “επιστημονικό”. Μόνο και μόνο γιατί η ανακάλυψη έγινε από ανθρώπους εκτός της επιστήμης του!

Φίλη μου iSUPER, έχεις ποτέ σου “επιστημονικά” ακούσει την συνηρημένη  λέξη “τραντέλλενας” ; Ξέρεις τι θα πεί; Άκου το στίχο από το ποίημα “Αητέν’τς επαραπέτανεν”

…   Φατέστε, πουλία  μ’, φατέστε, φατέστε τον καρίπην,
σήν θάλασσαν κολυμπετής, σ’ όμάλια πεχλιβάνος,
σον πόλεμου τραντέλλενας, ρωμαίικον παλληκάρι

Τριάντα φορές Έλληνας!

Φίλη μου iSUPER τόξερες πως υπάρχουν Έλληνες τριάντα φορές σαν, αν υποθέσουμε, κι εσένα; Αγαπούν την πατρίδα τους τριάντα φορές πιο πολύ, αν υποθέσουμε, από σένα.

Τραντέλλενες κυνηγημένοι από την απίστευτη μανία της απίστευτης ράτσας της Σμυρνέϊκης καταστροφής και του αδυσώπητου “συνωστισμού”με φορτωμένα τα κάρα από παιδιά και γέρους να παλιννοστίζουν στην πατρίδα που αργότερα θα τραγουδούν με παράπονο “Σα ξένα είμαι Έλληνας και σην Ελλάδα ξένος ”. Μιλώ για γυναικόπαιδα με σφαγμένη όλη την αφρόκρεμα της νιότης από την απίστευτη ράτσα που η μόνη της προσφορά στο παγκόσμιο γίγνεσθαι είναι το μεγάλο… τίποτα.

Φίλη μου “επιστημονικά” ιστορική  iSUPER,  χαίρομαι που ανήκεις σε αριστερίστικο κόμμα δεκανίκι τριανυσματικής κυβέρνησης. Προσωπικές σου είναι οι γνώμες; Και τα κριτήρια αποδοχής σε τέτοιο “περίλαμπρο” κόμμα δεν είναι πως σκέπτεσαι και τι πιστεύεις;

Σώθηκε ένα παιδάκι από το Ζάλογγο και έμαθε ο κόσμος την υπέρτατη θυσία. Εσύ απλά έβαλες τους τροχούς της λογικής σου με “επιστημονική” σειρά και κατέληξες στο ανούσιο συμπέρασμα του μύθου. Κι ας πούμε πως είναι έτσι. Πόσο άραγε απέχει από την αλήθεια το Σούλι, το χάνι της Γραβιάς, το Μεσολόγγι. Ή μήπως κι εκεί ήταν μια “επιστημονική” αριστερίστικη μυθοπλασία από αυτές που έχει ανάγκη κάθε λαός για να χτίσει ιστορία και σημεία αναφοράς.

Φίλη μου iSUPER, “επιστημονικά” σου απαντώ πως κάποτε πρέπει να σταματήσουν οι μπούρδες, γιατί έξω από τα αναγκαία  που ισοπεδώσατε κρύβονται τα ιερά και τα όσια της φυλής. Ακόμα και μέσα σε μύθους κρυμμένα. Μην παίζεις μ’ αυτά γιατί… τζιζ, καίνε! Μην καείς καλή μου και σύ και τα αφεντικά σου.

Φίλη μου iSUPER σαν και σένα πέρασαν πολλοί από αυτό τον τόπο, να σου τους θυμήσω; Γούσιος, Εφιάλτης, Γερμανοτσολιάδες, τάγματα εφόδου, πεμπτοφαλαγγίτες κλπ κλπ. Το μπόϊ σου μικρό για να μειώσεις την ιστορία και τις προσδοκίες αυτού του τόπου, και η γλώσσα σου μεγάλη.

Ντόπιοι,Πόντιοι, Βλάχοι, Σαρακατσανέοι, πρόσφυγες της Μικράς Ασίας απομεινάρια της πάλαι ποτέ τεράστιας Ελλάδας. Κάτοικοι της συρρικνωμένης αυτής χώρα με την ιστορία του ο καθένας. Ιστορία γραμμένη με διηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων και όχι με φαντασιώσεις “επιστημονικών” ανιστόριτων.

Φίλη μου iSUPER, ασχολήσου με το τι θα κάνετε μετά τις επόμενες εκλογές όλοι εσείς του αριστερίστικου μετώπου γιατί για σας η βουλή ΤΕΛΟΣ.

ΤΕΛΟΣ, κι από την ζωή μας.    

Περὶ τοῦ/τῆς: aristarhos

Προσοχή στην πρίζα, υπάρχει συνωστισμός!
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.