Γ.Κοντογιώργης, Η βαθιά ιδιοτελής, αντικοινωνική και πολιτικά αντιδραστική φύση της πολιτικής τάξης


Εχουμε ανάγκη από ανθρώπους σαν τον Κοντογιώργη ώστε σε κάθε τηλεοπτικό παράθυρο οι πολιτικάντηδες να έχουν απέναντί τους κάποιον να τους βάζει στην θέση τους αλλά και να τους θυμίζει τον ρόλο που έπρεπε να επιτελούν!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Γ.Κοντογιώργης, Η βαθιά ιδιοτελής, αντικοινωνική και πολιτικά αντιδραστική φύση της πολιτικής τάξης

  1. Ὁ/ἡ Rosa Looser Burg γράφει:

    Η κρίση μας έκανε όλους οικονομολόγους είπε ο κ. Γιαννόπουλος του “Χαμόγελου του παιδιού”. Τα παθδιά χρειάζονται αξίες ηθικές και ιδανικά για να πορευτούν στη ζωή τους. Η κρίση μας έκανε να θεωρούμε οτι τα λεφτά, γενικά το χρήμα, ήταν και είναι η πανάκεια για όλα τα προβλήματα, αντί να αναδειχθεί οτι η κοινωνία της επλαστής ευμάρεια και του “τα πάντα αγοράζονται με το χρήμα” ειναι το αποτέλεσμα αυτής της υπνωτικής πολιτικής Σημίτη. Καλώς τέθηκε το αντιρατσιστικό γιατί επαναφέρει τον ανθρωπισμό στο τραπέζι, και τον σεβασμό στην ίδια τη ζωή ανεξαρτήτως φυλής,θρησκείας και χρώματος. Ακόμα και οι νεοδημοκράτες (όταν ήταν αντιμνημονιακοί ) και ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και σήμερα (ως παραδοσιακή αριστερά) τάζει λεφτά και “αξιοπρεπή” μισθό ….κι έτσι θα λυθεί το πολιτειακό μας ζήτημα κα το μείζον πολιτικό πρόβλημα που προέκυψε όχι απο την “κρίση” αλλά απο τον εκφασισμό και τον εκμαυλισμό όλων των παραμέτρων του δημόσιου και κρατικού συστήματος. Η κρίση λοιπόν ανέδειξε οτι το σύστημα που εσκεμμένα μας οδήγησαν σε αυτήν, θα εύχοντα να έρθει μια Χούντα για να σώσουν το τομάρι τους, όπως τότε έτσι και τώρα, δεξιοί κι αριστεροί, κομμουνιστλές και μη. Μόνο ο λαός δε θέλει τη Χούντα της ακροδεξιάς που ήδη βιώνουμε με το ένα πόδι μέσα κια τώρα ετοίμαζαν να μας βάλουν και με το άλλο. Εμ, δε θα τους κάνουμε τη χάρη, όσοι δεν τρώμε κουτόχορτο, τουλάχιστον!

    Ακόμα και το αντιρατσιστικό η Ευρώπη τους πίέζε και τους πιέζει να το ψηφίσουν και αρνούνται με κάθε τρόπο, όλοι μαζί, για να υποστηρίζουν ο καθένας τη φάρα του!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.