Ο Άκης Τσοχατζόπουλος εισπράττει δύο συντάξεις μέσα από τη φυλακή!


Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου!

Σάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, σύμφωνα με το οποίο ο Άκης Τσοχατζόπουλος συνεχίζει να εισπράττει χρήματα… μέσω συντάξεων, ακόμα και τη στιγμή που είναι υπόδικος και βρίσκεται στη φυλακή!

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται, ο Τσοχατζόπουλος λαμβάνει ακόμα τη βουλευτική σύνταξη, ύψους 1.730 ευρώ, ενώ παράλληλα συνταξιοδοτείται από το ΤΣΜΕΔΕ, ως μηχανικός, με περίπου το ίδιο ποσό, παρά το γεγονός πως στην Ελλάδα δεν έχει ασκήσει ποτέ το επάγγελμα αυτό, πέραν των καταβολών των ασφαλιστικών του εισφορών! 

Η εισροή ρευστού δεν σταματάει εκεί, πάντως, αφού ο Άκης λαμβάνει χρήματα και από ασφαλιστικό φορέα της Γερμανίας, καθώς εκεί ανέπτυξε επαγγελματική δραστηριότητα για σχεδόν 16 χρόνια, από το 1959 έως και το 1975!

Έτσι, όπως προκύπτει, οι συνολικές απολαβές του πρώην υπουργού ανέρχονται στα 4.000 ευρώ, ποσό που πιθανότατα είναι κατά πολύ υψηλότερο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα εμβάσματα των συντάξεων από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία δεν περιλαμβάνονται στον σχετικό λογαριασμό του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όπως επίσης και τις συντάξιμες απολαβές από ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες!

athensbars.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ο Άκης Τσοχατζόπουλος εισπράττει δύο συντάξεις μέσα από τη φυλακή!

  1. Ὁ/ἡ ELEANA γράφει:

    ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΖΩΗ…….ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ………ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ……….
    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΙΝΑ…………………..

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.