Οι ισλαμιστές της Αιγύπτου στηρίζουν τον Ερντογάν


Οι οπαδοί της σαρίας Μουσουλμάνοι Αδελφοί γνωστοί για την εγγύτητα τους προς τον πρόεδρο της Αιγύπτου Μουχάμεντ Μόρσι, και η πολιτική τους προέκταση το κόμμα Ελευθερίας και Δικαιοσύνης, εκδήλωσαν την στήριξη τους στον Ερντογάν

Μετά από την Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο της Ελλάδας, μια ακόμη στήριξη ήρθε από τους Αιγύπτιους Αδερφούς Μουσουλμάνους(ΜΚ) και από την πολιτική τους προέκταση το κόμμα Ελευθερίας και Δικαιοσύνης (ÖAP).

Σύμφωνα με είδηση του δικτύου Ελ Αραμπίγια που στηρίζεται σε αιγυπτιακές εφημερίδες, ο ηγέτης του ÖAP σε χτεσινή του δήλωση ανέφερε πως “οι διαδηλωτές του πάρκου Γκεζί που επιδιώκουν να αποτύχει το σχέδιο ισλαμοποίησης που πορεύεται πολύ καλά, χρηματοδοτούνται από κάποιος κύκλους.

Ο Γ.Γ. του ÖAP Χουσείν Ιμπραήμ δήλωσε πως “ξένες ομάδες για να υπηρετήσουν διεθνώς τα συμφέροντα τους επιδιώκουν να χειραγωγήσουν τα εσωτερικά θέματα”

. Δεν ξεκαθάρισε όμως ο Ιμπραήμ ποιες είναι αυτές οι ξένες ομάδες.

Ο Ιμπραήμ υποστηρίζει πως στην Τουρκία έχουν γίνει πρωτοφανείς βελτιώσεις στα θέματα της οικονομίας και του εισοδήματος των ανθρώπων, και ότι οι διαδηλωτές εξυπηρετούν ότι μάχεται το Ισλάμ.

Haber.sol.org 5/6/2013

“Τουρκικά Νέα”

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.