Υπό χρεοκοπία το ΠΑΣΟΚ, δεσμεύτηκαν τα τελευταία €100,000


Εισηγήσεις στον Βενιζέλο για να το…”φουντάρει”

Ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος αγωνίζεται να βρει νέα πολιτική ταυτότητα και ισορροπήσει στα πλαίσια μιας ετερόκλητης κυβέρνησης και να αποφύγει την πολιτική χρεοκοπία το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι έχει μπει σε μη-αναστρέψιμο δρόμο για την οικονομική πτώχευση. Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» μετά από προσφυγή ταξιδιωτικού γραφείου το Πρωτοδικείο αποφάισε τη δέσμευση των τελευταίων €100,000 που βρίσκονται στα ταμεία του κόμματος και αποτελούσαν μέρος της τρίτης δόσης του 2012 που ήταν 3 εκατ.

Μια τέτοια εξέλιξη θα σημάνει νέα προβλήματα για τους απλήρωτους και επί ξύλου κρεμάμενους εργαζομένους, τους οποίους ο γενικός διευθυντής Νίκος Σαλαγιάννης έχει διαβεβαιώσει ότι δεν θα χάσουν τα δεδουλευμένα τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα εργαζομένων ετοιμάζεται να μπει σε καθεστώς επίσχεσης εργασίας ώστε και να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα και να μπλοκάρει ενδεχόμενη προσπάθεια εκκαθάρρισης και πτώχευσης του ΠΑΣΟΚ.

Στο δικαστήριο είχε προσφύγει ταξιδιωτικό γραφείο για τη διεκδίκηση 240.000 ευρώ από μεταχρονολογημένη επιταγή που είχε υπογράψει στη θητεία του ο τέως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα πάντως το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο ερευνάται από την εισαγγελία καθώς φέρεται να είχε μονοπώλιο στα ταξίδια του υπουργείου Εξωτερικών.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι επικρατεί πανικός στο επιτελείο Βενιζέλου καθώς στα δικαστήρια απειλεί να προσφύγει και πάλι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της Ιπποκράτους για τα οφειλόμενα ενοίκια.

Ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις και οι στενοί του συνεργάτες του προτείνουν το κόμμα να χρεοκοπήσει και να πάψει να υφίσταται έτσι ώστε να απελευθερωθεί από όλα του τα χρέη. «Σενάρια για αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ τίθενται επί τάπητος λόγω οικονομικής χρεοκοπίας του κόμματος μετά το μπλοκάρισμα στα 100.000 ευρώ του ταμείου με δικαστική απόφαση» γράφει η εφημερίδα.

papaioannou-giannis.net

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Υπό χρεοκοπία το ΠΑΣΟΚ, δεσμεύτηκαν τα τελευταία €100,000

  1. Ὁ/ἡ panos γράφει:

    Μήπως να ξεκινήσουμε κανέναν έρανο;;;

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ ΝΙΚΟΣ γράφει:

    ΤΙ 100.000 ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ [ ΔΙΣ ] ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΨΕΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΓΑΠ ΚΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΤΕ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ………………….

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.