Τελικά τι είναι φασισμός;


Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

5 ἀπαντήσεις στὸ Τελικά τι είναι φασισμός;

  1. Ὁ/ἡ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ γράφει:

    Το περιεργο ειναι πως απο την ωρα που ανεβηκε το post αυτο μεχρι τωρα , κανω συνεχεια ανανεωση και βλεπω το “ΝΑΙ” να πεφτει απο 91 κομμα κατι % που το πρωτοειδα σε 88,76%.

    Τι εγινε;;;; ξυπνησαν οι ανθελληνες απο τον κυριακατικο μεσημεριανο υπνο και καναν πεσιμο πριν βγουν για τσαρκα;;;

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

      Πάντως αυτοί που υποστηρίζουν το ΟΧΙ είναι οι ακροδεξιοί μέχρι στιγμής. Μέχρι και προτάσεις στον Udemand έκαναν για το πως θα έπρεπε να είναι η δημοσκόπηση ώστε να απαντήσουν ΝΑΙ.

      Βλέπεις η ιστορία βάση της δικής τους σκοπιάς πρέπει να λέει ότι μόνο οι Έλληνες είχαν γενοκτονίες μέχρι σήμερα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι Εβραίοι όχι….
      Και αφού κάνουν προτάσεις στον Udemand δεν ξέρω μήπως την επόμενη φορά θα πρέπει ο Udemand να κάνει μια νέα δημοσκόπηση αλλά στη θέση του ολοκαυτώματος να είναι οι Ινδιάνοι της Αμερικής ή οι Ζουλού της Αφρικής.

      Ή οι Πολωνοί το 1939….ή οι Σέρβοι το 1941…. ή οι Έλληνες το 1941…

      Ξεχνάνε το βασικότερο όμως. Ότι οι Εβραίοι έναντι των Παλαιστινίων είναι το ίδιο φασίστες και δολοφόνοι όπως οι Ναζιστές στο παρελθόν στους ίδιους. Και κάθε φορά που φασίστες αρνούνται γενοκτονία είναι επειδή ακριβώς ευθύνονται για αυτή. Ακριβώς όπως οι φασίστες κεμαλικοί Τούρκοι που έσφαξαν Έλληνες, Αρμένιους, Κούρδους και το μόνο που κάνουν είναι να λένε ότι “η ιστορία κάνει λάθος”.

      Μακάρι πάντως ο μοναδικός λαός που δεν θα είχε γενοκτονίες στην ιστορία του να ήμασταν εμείς. Θα μπορούσαμε να είμαστε περήφανοι ότι κανένας εχθρός δεν κατάφερε γενοκτονία εναντίον των Ελλήνων.

      Δυστυχώς δεν είχαμε αυτή την τύχη. Αλλά ούτε και πολλοί άλλοι. Ας το παραδεχθούν επιτέλους. Και ας ξεκολλήσουν από το παρελθόν. Μπορεί όποιος ξεχνά την ιστορία του να αναγκάζεται να την ξαναζήσει….αλλά όποιος αναπολεί το παρελθόν για να δικαιολογήσει το παρόν του…δεν έχει μέλλον.

      Udemand τα συγχαρητήρια μου. Εξαιρετική η δημοσκόπηση.

      Μοῦ ἀρέσει

      • Ὁ/ἡ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ γράφει:

        Τα ειδα και στο Ολυμπια Γιαννη μου…
        Αυτα ειναι τα χαλια μας.
        “Θα μπορούσαμε να είμαστε περήφανοι ότι κανένας εχθρός δεν κατάφερε γενοκτονία εναντίον των Ελλήνων.”
        και να συμπληρωσω πως θα μπορουσαμε να ειμαστε και περηφανοι οτι δεν εχουμε εχθρους….πραγμα αδυνατο φυσικα γιατι μετα θα μιλαγαμε για ουτοπια.

        Μοῦ ἀρέσει

      • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

        Πραξιτέλη αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό δεν είναι η εμμονή στη μη αποδοχή του ολοκαυτώματος των Εβραίων από τους Ναζί. Είναι ότι δικαιολογούν όλα τα εγκλήματα που έχουν σχέση με τους Ναζί!!!!!! Και παριστάνουν τους πατριώτες μετά!!!!
        Δηλαδή είναι πατριώτης μόνο όποιος συμφωνεί με τις χούντες και τους Ναζί;;;;;;;
        Και όποιος δεν είναι χουντικός ναζιστής δεν είναι πατριώτης;;;; Και από την άλλη για να πιάσουμε και το άλλο άκρο όποιος δεν είναι κομμουνιστής δεν είναι πατριώτης;

        Μάλλον ο πατριωτισμός έχει σχέση με το πόσο κωλογλύφτες των ξένων μπορεί να είναι αυτοί με τον ναζισμό τον φασισμό τον κομμουνισμό και την κάθε ξενόφερτη θεωρία που μας διαιρεί και συμφέρει μόνο τους εχθρούς της Ελλάδας.

        Ο καθένας από αυτούς έχει τον ρόλο του σε αυτό το έγκλημα που συντελείται εναντίον τους Έθνους μας σήμερα. Όσο και να προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τις ξένες ρόμπες εξυπηρετεί μέσα στον παραλογισμό του την διάλυση και την διαίρεση. “Άξιος” ο μισθός τους.

        Μοῦ ἀρέσει

      • Ὁ/ἡ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ γράφει:

        Μα ναι…ο πατριωτισμος για τους πολιτικους ειναι επαγγελμα.
        Σωτηρες ολοι τους για τους λογους τους ο καθενας.
        Μα ποσο πατριωτης να ειναι καποιος που δεν αποδεχεται πρωτα να αγαπα τον διπλανο του;;
        Βεβαια εδω πανω πολλοι μπορουν να πατησουν και να μας πουν και για αγαπη προς καθε τι εκτροπο…ακομα και υποτροπιασμενο…ακομα και φανατισμενο.
        Βλεπε gay parade, ισλαμ, κουμουνισμο, ναζισμο και ποσα αλλα “ρουχα” που στις μερες μας ειναι πολυ μοδατα και φοριουνται πολυ!!
        Χαρακτηριζονται απο ενα κομπλεξ (αποψη μου) και για αυτο το λογο επειδη δεν ειναι ικανοι να αγαπησουν πρωτα πρωτα τον εαυτο τους (γιατι νομιζουν οτι τον αγαπανε) δεν εχουν και τη δυνατοτητα να αγαπησουν τον διπλανο και διαφορετικο.

        Αντε συ να πεισεις τωρα καποιον οτι εισαι εθνικοφρων και δεν σε χρωματιζει τιποτα το κομματικο.Μα πρεπει σε καποια κομματικη παραταξη να ανηκεις, πως να το κανουμε, “ετσι το μαθαμε απο τους παλιους”.

        Ασε και θα μας παρεξηγησουν σου λεω….περιμενω καμια μερα να μας πουν αναρχοκουμουνοφασιστοσοσιαλιστες καπιταλες #*'(@.-)”*#

        Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.