Κάποιος απόψε θα κάνει κωλοτούμπα


samaras_venizelos_kouvelisΚανείς από τους Σαμαρά – Βενιζέλο – Κουβέλη δεν θέλει εκλογές και αυτό το έχουν αντιληφθεί όλοι. Δεν θέλουν εκλογές, όχι για το καλό της χώρας (απορούμε γιατί οι εκλογές που είναι η υλοποίηση της δημοκρατίας προκαλεί κακό στη χώρα;), αλλά γιατί κάποιοι από αυτούς, ίσως και οι τρεις, την επόμενη των εκλογών θα πάνε στα σπίτια τους. Και η εξουσία είναι γλυκιά για να εγκαταλειφθεί τόσο εύκολα.

Επομένως απόψε αναμένεται πολιτική κωλοτούμπα. Το ερώτημα είναι ποιος θα την κάνει και επομένως θα αυτοακυρωθεί πολιτικά. 

Εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα, είτε ο Σαμαράς θα γίνει το απόλυτο πολιτικό υποχείριο των Βενιζέλου – Κουβέλη, είτε θα έχουμε αλλαγή πρωθυπουργού.

Επειδή όμως η πολιτική ευθιξία και ο πολιτικός εγωϊσμός είναι έννοιες άγνωστες για επαγγελματίες κομματάνθρωπους, αν τελικά οδηγηθούμε σε εκλογές, τότε αυτό σημαίνει ότι κάτι πολύ κακό έρχεται από πίσω (που δεν μας το λένε) και πρέπει να πηδήξουν έγκαιρα από το καράβι.

Πέτρος Χασάπης

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.