Ρε Αντώνη; Πάλι σκατά τα κανες!


samaras

του Στρατή Μαζίδη

Τι να πρωτοθυμηθώ από σένα ρε Αντώνη. Ήμουν παιδί όταν άνοιξες τα σύνορα με την Αλβανία. Μέχρι και οι γάτες ήρθαν στην Ελλάδα. Το θυμάσαι;

Μετά ενώ έλεγες ότι δε ρίχνεις μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, την έριξες. Κι ενώ έλεγες ότι ούτε ως αρχηγός δε θα επέστρεφες στη Νέα Δημοκρατία, επέστρεψες.

Αργότερα όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν έτοιμο να πέσει, θυμάσαι τι έκανες; Ξέθαψες έναν αποτυχημένο πολιτικό αρχηγό και τον έκανες πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και εντάξει αυτό αλλά έγινες η αιτία να μας κυβερνήσει ο Κώστας Σημίτης, αυτός που κατέστρεψε τη χώρα οικονομικά και την κατέστησε καρπαζοεισπράκτορα στα Βαλκάνια. Ίμια, Οτσαλάν, Μαδρίτη, Ελσίνκι, Χρηματιστήριο, Ολυμπιακοί Αγώνες. Χάρη σε σένα Αντώνη. Εσένα και τους δέκα βουλευτές τη μια τετραετία που μπήκες στη Βουλή.

Μετά το έπαιζες αντιμνημονιακός, μίλαγες για ελπίδα της Ελλάδα, Ελλάδα της ελπίδας και τις γνωστές ανοησίες που λες είκοσι χρόνια.

Και τώρα; Σαν άλλος Ρωμαίος αυτοκράτορας πατάς ένα κουμπί και κλείνεις την ΕΡΤ. Μαύρα όλα. Γιατί είσαι μάγκας. Είσαι πρωθυπουργάρα που σε εξέλεξε το 70% των Ελλήνων. Αμ το 70% σε μαύρισε Αντώνη. Αντωνάκη εσύ τύραννε, ανθρωποφάγε όπως θα έλεγε και η κουμπαρομπεμπέκα. Και πρόσεξε το 70% τον Ιούνιο γιατί το Μάιο ήταν 82%.

Η σκέψη να κλείσεις τα περιττά ψηφιακά, να εξορθολογήσεις κάποια πράγματα και να μη διαλύσεις τα πάντα δε σου πέρασε από το μυαλό.

Τελικά Αντώνη, μέχρι πιτσαρία στην Αστόρια σε παίρνει. Κι αυτό με αμφιβολία γιατί έξι μήνες που τη δούλεψες δεν είναι μεγάλο διάστημα. Εγώ πάντως ούτε τα σκουπίδια δε θα σε άφηνα να πας να πετάξεις.

Αντώνη; Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά τα έκανες σκατά. Τη συνέχεια συμπληρώστε μόνοι σας!

freepen.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.