Λερναία ύδρα ο ΟΠΑΠ για την Κυβέρνηση


Σε λερναία ύδρα εξελίσσεται για την κυβέρνηση ο ΟΠΑΠ, καθώς το ένα πρόβλημα ανακύπτει μετά το άλλο και μόλις η κυβέρνηση  κλείσει το ένα μέτωπο,  ένα νέο ανοίγει.
Το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων  και ο Πρόεδρός του, Στέλιος Σταυρίδης,   έχουν αναλάβει τον ρόλο του πυροσβέστη και τρέχουν να σβήσουν τις φωτιές που άναψε ο κ. Λουρόπουλος με τις συμφωνίες  που έκανε για τα λαχεία. Μια συμφωνία, σύμφωνα με την οποία ο ΟΠΑΠ, ενώ έχει  το 67%, δεν μπορεί να διορίσει ούτε το management των λαχείων.
Από την πλευρά του ΤΑΙΠΕΔ, εκφράζεται μεγάλη δυσαρέσκεια για τη στάση του κ. Λουρόπουλου, ο οποίος φέρεται αρνητικός ως προς την υπογραφή της σύμβασης των λαχείων. Γιατί, κατά τον τρόπο αυτό, δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί η αποκρατικοποίηση. 
Κύκλοι του ΤΑΙΠΕΔ βρίσκονται σε επαφή με την πλευρά του νέου μεγαλομετόχου του ΟΠΑΠ, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος εκφράζει σοβαρές επιφυλάξεις για την κερδοφορία των λαχείων, τουλάχιστον άμεσα. Ο ίδιος εξάλλου, είναι σε αντιπαράθεση με τους συνεταίρους του, Ιντραλότ, στην κοινοπραξία με την οποία ο ΟΠΑΠ έχει πάρει τα λαχεία, όπου, όπως προείπαμε, ο οργανισμός κατέχει το 67%.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να βρεθούν γέφυρες στις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ Μελισσανίδη – Κόκκαλη, ώστε το όλο ζήτημα να πάει προς διευθέτηση. Κύριο πρόβλημα, όμως, φαίνεται να αποτελεί ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, κ. Λουρόπουλος ,που δείχνει μεγάλη δυστοκία όσον αφορά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.