Το Πηνελόπη Δέλτα δεν είχε φουγάρα


Όχι, ναί, εγω το πιστεύω οτι ο Σαμαράς έχει τη βούληση να μεταρρυθμίσει την αμαρτωλή ΕΡΤ. Όπως μεταρρύθμισε το ΕΚΕΒΙ-κλείνοντάς το. Όπως μεταρρύθμισε το Κέντρο Κινηματογράφου-η επόμενη “καμπάνα” που θ’ ακουστεί. Διότι αν κάτι χαρακτηρίζει το χώρο της Δεξ(ι)ας είναι η αγάπη της για τον Πολιτισμό, όπως αποτυπώνεται σε κάθε tweet του Φαήλου, σε κάθε κουτοπονηριά του Μουρούτη και στο κόμπλεξ που βγάζει το παραπονιάρικο “Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς” που επικαλούνται συχνότερα απ’ όσο η Ανουσάκη που καταδίκαζε τις μίνι φούστες όταν πια δεν της μπαίνανε. Και διοτι αν κάτι άλλο χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά είναι η προσήλωσή της στη διαφάνεια, όπως αποτυπώνεται σε κάθε διορισμό του Σίμου, κάθε αργόμισθο βυζί της Σαλαγκούδη (1.500 η ρόγα) και σε κάθε Μεσσήνιο νυχτοφύλακα.

Αλλά ευτυχώς “γλυτώσαμε τις εκλογές” γιατι “ποιός ξέρει τι θα βγάζανε” γιατι “η χρυσή αυγή καλπάζει στις δημοσκοπήσεις”. Το οτι τα ναζιστάκια καλπάζουν στις δημοσκοπήσεις είναι προφανές οτι ουδεμία αιτιακή σχέση έχει με το οτι τα συγκυβερνούντα δοχεία δεν έχουν λύσει κανένα απ’ τα προβλήματα που προκαλούν την ύπαρξή της, ούτε με το ότι ο επικεφαλής της κυβέρνησης προμοτάρει την ατζέντα της για να της πάρει τον (κοινό) κόσμο.

Συνεπώς μία είναι η Ορθολογική Λύση: εφ΄όσον η πολιτική της κυβέρνησης θα φτάσει τα ποσοστά του μιχαλολιάκου στο 100%, είναι ηλίου φαεινότερο οτι δεν πρέπει να ξαναγίνουν ποτέ εκλογές.

Πάλι σε ξελάσπωσα, Μουρούτη, ξανακοιμήσου τώρα.

derveniotis

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.