Αναβίωσε τον εσμό και τη βρομιά που μας κυβερνούν από το 1974


Μην αφουγκράζεσαι τόσο πολύ!  

ΟΒενιζέλος από σήμερα συμμετέχει σε μια κυβέρνηση η οποία, όπως είπε ο ίδιος, “αφουγκράζεται τις αγωνίες της κοινωνίας, των εργαζομένων, των ανέργων, της αγοράς και των επιχειρήσεων”. Γι’ αυτό άλλωστε συμμετέχει σε αυτήν. Αν δεν αφουγκραζόταν η κυβέρνηση όλα αυτά, ο Βενιζέλος, μας είπε, ότι θα είχε αποσύρει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Αφού μας τα ζάλισε με την “πίεση” που άσκησε στον Σα(χλα)μαρά, ώστε αυτός να δεχθεί ένα διαφορετικό πλαίσιο λειτουργίας της τρικομματικής κυβέρνησης.

Είναι που αφουγκράζεται η κυβέρνηση και ο Βενιζέλος και οι άνεργοι έχουν φτάσει 1,5 εκατομμύριο. Είναι που αφουγκράζεται η κυβέρνηση και ο Βενιζέλος και η αγορά και οι επιχειρήσεις έχουν “στεγνώσει” από μετρητά, παρά τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έδωσε ο Βενιζέλος στις τράπεζες. Είναι που αφουγκράζεται η κυβέρνηση και ο Βενιζέλος και οι εργαζόμενοι, όταν πληρώνονται, παίρνουν μισθό που δεν φθάνει ούτε για ένα δεκαπενθήμερο.

Με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του ο Βενιζέλος επιβεβαίωσε την άποψη που τον θέλει να είναι ένας  αριβίστας, τόσο παχύδερμος, που αδυνατεί να βάλει ένα όριο στις βλακείες που λέει.

Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, ο Βενιζέλος κατάφερε να αναβιώσει τον δικομματισμό (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ). Αναβίωσε αυτό το αρρωστημένο και βρόμικο σχήμα που μας οδήγησε εδώ. Αναβίωσε τον εσμό και τη βρομιά που μας κυβερνούν από το 1974.

swell, μοντάζ Γρέκι

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.