Δόξα τον Θεό… το ΠΑΣΟΚ μας έσωσε απ’ την πείνα!!!


Λίγο  πριν από την καταστροφή, λίγο πριν πέσουν να μας φάνε τα σκυλιά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο φονέας των γιγάντων, έκανε ένα μπλονζόν και έσωσε τη χώρα, τον ελληνικό λαό και κυρίως  το αμερικανικό hedge fund, που πρόκειται να εισπράξει 3,3 δισ. ευρώ από την επόμενη δόση της Τρόϊκας.

Μας λυπήθηκε ο μεγαλοδύναμος κι από σήμερα έχουμε κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Λοβέρδου, αυτουνού με τις οροθετικές, του μεταρρυθμιστή που είχε πει ότι στην Ελλάδα οι γέροι ζούνε πολύ.

Έχουμε την καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών, κυβέρνηση με ορίζοντα τριετίας, εκτός κι αν τους οριζοντιώσουμε. 

Δέκα μέρες πορευόντουσαν χεράκι -χεράκι ο Βαγγέλης με τον Φώτη και την ενδέκατη ώρα της ενδέκατης μέρας, ο Βαγγέλης άδειασε τον Φώτη σαν τασάκι σε νιπτήρα. Είχε προηγηθεί μεταμεσονύχτια συνομιλία δύο ωρών ανάμεσα στον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, κατά την οποία συζητήθηκαν οι άθλιες συνθήκες του σωφρονιστικού συστήματος και οι δραματικές επιπτώσεις τους σε ανθρώπους με παραπανήσια χρόνια και ακόμη πιο παραπανήσια κιλά. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, οι δύο άνδρες θυμήθηκαν ιστορίες από το παρελθόν, καθώς και κοινούς γνωστούς, κάποια Κριστίν και κάποιον Άκη, λένε οι πληροφορίες μου.

Πριν αδειάσει ο Βενιζέλος τον Κουβέλη, είχε αδειάσει ο Κουβέλης τον Βενιζέλο. Το βράδυ της Τετάρτης ο Φώτης συμφώνησε με τον Αντώνη και τον Βαγγέλη στο σχέδιο που πρότεινε ο Σαμαράς για την ΕΡΤ και την Πέμπτη το βράδυ, ο Φώτης πήγε στο Μαξίμου με άλλο σχέδιο. Είχε προηγηθεί η συνεδρίαση των οργάνων της ΔΗΜ.ΑΡ., όπου λειτούργησαν τα όποια αριστερά αντανακλαστικά είχαν απομείνει  στην Αγίου Κωνσταντίνου. Κάπως έτσι, η Αριστερά της Ευθύνης κατέστη ελαφρώς ανεύθυνη.

Έμοιαζε σαν θαύμα, σαν να είχε βάλει το χέρι του ο Άγιος Κωνσταντίνος αυτοπροσώπως. Όχι, δεν το  έβαλε ο Άγιος Κωνσταντίνος το χέρι, το έβαλε η Αγία Παρασκευή. Αν το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ δεν είχε γίνει η δική μας πλατεία Ταξίμ, αν δεν είχαν κλειστεί μέσα οι εργαζόμενοι, αν δεν έβγαζαν πρόγραμμα εικοσιτετράωρο, αν δεν είχαν στρατοπεδεύσει  στην Μεσογείων χιλιάδες λαού, να τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ δεν παιάνιζαν νυχθημερόν, τίποτα καλό δεν θα είχε συμβεί. Το ποτάμι της ευθύνης θα κυλούσε αμέριμνο προς τα πεπρωμένα του.

Η  Αγία Παρασκευή, μεγάλη η χάρη της, μας έδειξε το δρόμο. Στο δρόμο παρατρίχα  να ρίξουμε την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη, στο δρόμο θα πέσει η ακόμη πιο ευάλωτη, μην  ακούτε τι λένε οι Πρετεντέρηδες, κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Λοβέρδου. Άντε το πολύ- πολύ να τους αφήσουμε να κάνουν κανένα μπάνιο στην Ψυτάλλεια.

Tου Γιώργου Αναδρανιστάκη μέσω paganeli, μοντάζ Γρέκι

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.