ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΣΤΕ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ


Ο ένας είπε πως προέχει η δημοκρατία ,η οποία πλέον μετά το τι συνέβη στην ΕΡΤ δείχνει να κινδυνεύει, ενώ πριν δούλευε ρολόι!

Ο άλλος θέλει να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά μας και τους κόπους μας, οι οποίοι δεν θα πάνε στράφι για μια ΕΡΤ, ενώ πριν ήταν σεβαστοί από όλους! Όλοι για την αξιοπρέπεια την αξιοκρατία, τη πρόοδο και το κοινωνικό σύνολο δούλευαν. Τι δεν το είχατε καταλάβει?

Ο τρίτος κι ο μακρύτερος (σε ύψος εννοώ) μας καθησύχασε λέγοντας πως θα εξαντλήσει τη τετραετία. Αυτό το θεώρησε πως θα το εκλάβουμε σαν καθησυχασμό. Με το που το είπε κατέβαιναν οι χάπες σαν καραμέλες στους απανταχού τρελαμένους κατοίκους της αποικίας,  κι εκείνος νόμιζε πως ο στεναγμός που ακούστηκε ομαδικά πάνω στον ουρανό… ήταν ανακούφισης!

Α.. ρε γαμώτο τη λυπήθηκα τη τηλεόραση χτες, γιατί δεν υπάρχει φράγκο για να πάρω καινούργια (αχρείαστη νάναι) αλλιώς το τραπεζάκι με όλα τα υπάρχοντα θα εξεσφενδονιζόταν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η μόνη ανακοίνωση ουσίας χτες ήταν μία. Του ΔΝΤ, αν πάτε σε εκλογές δεν έχει φράγκο. Είπε και μίλησε κι οι υπόλοιποι πέφτουν και παίρνουν!

Να πάμε για μπανάκια και ηλιοθεραπεία μπόλικη να μαζέψουμε μπόλικη βιταμίνη d γιατί για άλλες βιταμίνες από Σεπτέμβρη και μετά δε βλέπω να μαζεύουμε…. Ο κοπανιστός αέρας δεν καλύπτει τις ανάγκες μας. Οπότε λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τα αγόρια μας, γιατί μετά θα αγιάσουμε!

vasiliskos2

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.