ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Ανασταίνει ένα πεθαμένο και τελειωμένο ΠΑΣΟΚ!!!


βενιζελος-σαμαραςΟ Μητσοτάκης είπε πριν μερικές μέρες πως νόμιζε ότι η πιο δυνατή πράξη του Σαμαρά ήταν το ότι έριξε τον ίδιο, αλλά διαπιστώνει πως έκανε λάθος. Ο τελευταίος είναι ικανός να ρίξει και τον εαυτό του. Εμείς διαπιστώνουμε ότι ο κ. Σαμαράς είναι ικανός και για μια ακόμα πιο δυνατή ενέργεια. Να αναστήσει και να επαναφέρει στην πολιτική σκηνή ένα «πεθαμένο» πολιτικά και τελειωμένο από την κοινωνία ΠΑΣΟΚ. Αυτή για μας, πέρα βέβαια από την έτσι κι αλλιώς συνήθη διάλυση της χώρας, είναι η μεγαλύτερη μέχρι τώρα πολιτική πράξη του.

Και έπεται συνέχεια…

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν απογειωθεί από τη χαρά τους όλοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ από το ανέλπιστο δώρο που τους κάνει ο Σαμαράς. Εκεί που έτρεμαν μήπως βρεθούν ακόμα και εκτός Βουλής και να κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για την παράδοση της χώρας στους δανειστές, εκεί ακριβώς ήρθε η ΝΔ και τους δίνει χέρι για να σηκωθούν και να συνεχίσουν το «έργο» τους.

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, που γλιτώνουν προς το παρόν τα συμφέροντά τους, μεταδίδουν ότι ο επικείμενος ανασχηματισμός θα ανακατανείμει και τις υπουργικές καρέκλες μέσα στην κυβέρνηση με αναλογία μεταξύ των δύο κομμάτων 2:1. Εκεί δηλαδή που το ΠΑΣΟΚ ήταν στην κυβέρνηση με 2 υπουργούς, θα βρεθεί να διαθέτει περίπου 15, δηλαδή τη μισή κοινοβουλευτική του ομάδα και συμπρωθυπουργεύοντα τον κ. Βενιζέλο. Χαμένοι θα βγουν και πάλι οι βουλευτές της ΝΔ που μονίμως μένουν στην απέξω. Το “σύστημα ΠΑΣΟΚ” επιστρέφει δικαιωμένο.

Όλα γίνονται για το καλό της χώρας βεβαίως βεβαίως και φυσικά για να μπορέσει να προεδρεύσει ο ήδη πολιτικά “κουρεμένος” κ. Σαμαράς στην ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2014, που προφανώς είναι και το μεγάλο του όνειρο και μετά να τα παίξει όλα στις εκλογές του Ιουνίου 2014.

Πέτρος Χασάπης

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.